2777
2789

وزنش بالای ۱۰۰ اکثر مریضی هارو داره چون ن رژیم داره ن تحرک و ورزش هی وزن میبره بالا بعد ادعا میکنه اره من از بس کار میکنم زانوم درد میکنه من با وجود بچه ۲ ساله و شیر ب شیر شدنم همیشه در حال جنب و جوشم اونم دوران بارداری بعد خانوم فک میکنه خیلی سرحالم و از مستی میکنم از من انتظار داره همیشه ظرفای شام شب قبل میمونه با صبحونش برای ظهر خودشم ۷ صبح بیداره خونه رو درو پنجره باز نمیکنه الکی بیداره با ی بالش جلو تی وی برنامه کودک میبینه تا ۱۰ بعد میره ب تک تک همسایه ها سر میزنه و جلو در خونه میشینه بچه هاشم همیشه اعتراض دارن ک چرا غذا نمیپزی فلان منم ک همیشه درحال جنب جوش دلش میسوزه همش میخاد ب عهده من بزاره هرچن قراره بزودی برم از پیشش راحت میشم ولی ناموسا چرا اینجورین بعضیا؟خودشم تازه ۴۳ سالشه😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔 همونجور که ما میخواییم اونا دخالت نکنن مام دخالت نکنیم خیلی بهتره

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

مادر شوهر منم اضافه وزن داره ولی خیلیییی فرز و زرنکه ۷ تا بچه آورده به همههه کاراشم میرسه 

۵۷ سالشه ولی مهمونی بده اصلا نمی‌ذاره کسی کاری کنه میگه فقط از اشپزخونم برین بیرون خخخخ

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 🙃
عنوانت دقیقا مادر شوهر منه😂😂 و البته شدیدا دو به هم زن

خیلیییی صفات های بد و چن تا خوب هم داره ولی منظور من این بود ک همش چرا از من انتظار داره مگ من خانکم خونش هستم؟خودش مگ بخور بخابه فقط

من ن دخالت دارم ن چیزی فقط چندشم میشه مگ گفتنش چ اشکالی داره 

🤔 کار شما عین دخالته

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم