2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بد عنق

138 بازدید | 4 پست

خانوما من چهارتا خواهرشوهر مجرد دارم آرومن ها ولی به وقتش آدمو قورت میدن.

یکی از خواهر شوهرام که پنج سال از من و دو سال از شوهرم بزرگتره خیلی تو مخمه اون تقریبا همه کاره ی خونشونه مدیریت حقوقشون و خریداشون با اینه سی سالشه خیلی وقتا میری خونشون تو قیافه س بخدا هیچ بر و رویی نداره تحصیلاتشم از همه پایین تره ولی همش واسه آدم قیافه میگیره الکی ، خیلی وقتا حرفاش تلخه یه بار توجمع میخواست ضایعم کنه با خنده منم با خنده بهش گفتم چقد تو بدجنسی ولی کلا ازش خوشم نمیاد بدبختی اینجاست شوهرم با این خواهرش از همه بهتره و بیشتردوسش داره اینم سواستفاده میکنه با رفتاراش من چیز خاصی ندارم ولی خداییش قیافم خیلی ازاون سره رفتارام اجتماعی تره مهربون ترم ولی بازاون واسه من قیافه میگیره بیاید بگید چجوری نادیده بگیرمش من ناراحت میشم وقتی میبینم این منو ناراحت میکنه ولی شوهرم همون موقع بهش محبت میکنه اینجوری برداشت میکنم که شوهرم پشتم نیست خیلیم موذیه سیاست داره کاش یکی بیاد اینو بگیره سرش بره تو زندگی خودش 

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

نادیده نگیرش بهش زیاد محبت کن تا یادبگیره مهربون بشه شاید میفهمه از رابطه خوب اون و شوهرت ناراحتی اینکارو میکنه سنش رسیده به 30 و مجرده شاید از این حالت ناراحته و سر بقیه خالی میکنه البته همه اینجوری نیستن ولی بعضی آدمها حساسترن به نظر من تو هم بیشتر بهش توجه کن مثل دشمنت نگاش نکن 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نادیده نگیرش بهش زیاد محبت کن تا یادبگیره مهربون بشه شاید میفهمه از رابطه خوب اون و شوهرت ناراحتی ای ...

انقد بهش محبت کردم و بد عنقی دیدم خسته شدم ، آخه آدم باید یه نگاهی به خودشم بکنه بعد خواستگاراشو رد کنه الان خاستگاراش رسیدن به سالی یکی

شما خودتو درگیر نکن اون خلقش احتمالا پایینه به شما مربوط نیست

آخه اون دوتا زن داداش دیگشو بیشتر تحویل میگیره البته اونان گفتن این بد عنقه