2777
2789
عنوان

لطفاً جواب بدین 😍

113 بازدید | 11 پست

من 17 سالمه میخام برم ابرو هام تاتو کنم چون خیلی کجه خسته ام کرده ‌‌و صورتم لیزر کنم بنظرتون با این سن مشکلی نداره لیزر میکنن یا ن ؟

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

تتو ابرو خیلی چیپه حداقل ده سال پیر نشونت میده 

اگه ابروات مشکل دارن برو یه جای خوب میکروبلیدینگ یا فیبروز یا میکروپگمینتیشن انجام بده کاملا نچرال

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سن لیزر فکر کنم مشکل نداره اما تتو دیگه خیلی خز شده

ابروم خیلی زشته با مداد درستش میکنم مجبورم 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
عزیزم تو این سایت هفده ساله ها متاهلن با دوتا بچه:)

تو هفده سالگی من وقتی میرفتم دستشویی همش مواظب اون سوراخ دستشویی بودم یه مار نیاد بیرون منو بخوره😢☹ تا از دستشویی بیام بیرون صدبار جون میدادم😅😅🤦🏻‍♀️

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق بقیه نکنین!!!مچکر  سنگین باش سبک ها رو باد میبره    .
مامان بابات اجازه میدن؟🙁

متاهلم