2777
2789
عنوان

استفراغ پسرم خوب نمیشه چرا؟؟نکنه کرونا باشه شایدم انفولانزا؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 38 پست
واقعا درک نمیکنم وقتی میبینید بچتون حالش بده و نمیدونید باید چکارکنید چرا فورا پیش متخصص نمیبریدش و ...

واسه عصری نوبت میگیرم برا متخصص.الا فقط میخوام یکم با بچه های سایت حرف بزنم شاید اروم شم.من خیلی رو پسرم حساسم.

واسه عصری نوبت میگیرم برا متخصص.الا فقط میخوام یکم با بچه های سایت حرف بزنم شاید اروم شم.من خیلی رو ...

اگه خیلی استرس داری یه تبلیغ بالای سایت هست دکتر ساینا اینا هم خیلی خوبن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چندروزیکباراینجوری میشدن؟؟کلایکم توضیح بده پسرمنم بالامیاره وتهوع هفته ای یبارازبعدعیدالبته ...

والا بچه من امسال ۲بار اینجور شد.حتی اب هم که میخوردن بالا میوردن.خیلی دکترن بردم فایده نداشت.گفتن مسموم شده ولی مسموم نبود‌.اخرم گفتن ویروسه باید صبر کنید دوره اش تموم بشه.فقطم یه شربت دمیترون دادن گفتن بهش بده.گفتن روز اول اگه چیزی نمیخواد بهش نده معده اش پر بشه باز بالا بیاره‌.صبر کن .منم هی استرس واشتم که بچه ام ضعیف نشه هی غذاش دادم هی میورد بالا‌.روز دوم فقط اب بهش دادم که بدنش ابش کم نشه روزسوم بهتر شد.اگه میل به غذا نداره اصلا بهش نده بدتره.معدشوپر نکن.خوب میشه زودتر

دفعه قبلم همین شربتو دادم بهش همون روز اول بهترشد تا سه روز کاملا خوب شدولی  الا نمیدونم چرا ای ...

والا بچه من امسال ۲بار اینجور شد.حتی اب هم که میخوردن بالا میوردن.خیلی دکترم بردم فایده نداشت.گفتن مسموم شده ولی مسموم نبود‌.اخرم گفتن ویروسه باید صبر کنید دوره اش تموم بشه.فقطم یه شربت دمیترون دادن گفتن بهش بده.گفتن روز اول اگه چیزی نمیخواد بهش نده معده اش پر بشه باز بالا بیاره‌.صبر کن .منم هی استرس داشتم که بچه ام ضعیف نشه هی غذاش دادم هی میورد بالا‌.روز دوم فقط اب بهش دادم که بدنش ابش کم نشه روزسوم بهتر شد.اگه میل به غذا نداره اصلا بهش نده بدتره.معدشوپر نکن.خوب میشه زودتر

میشه بگی چندروزیکباراینجوری میشدن؟؟کلایکم توضیح بده پسرمنم بالامیاره وتهوع هفته ای یبارازبعدعیدالبته ...

اوایل همین ماه ابان و اخره ماهم مهر الانم ک باز اخر ماه ابان.بالا میاره.اخر ماه مهر رو دل کرده بود شکمش کار نمیکرد هسته خورده بود بعدش یکم  یه نصف شبی تب کرد دیگه حوب شد.اوایل ماه ابانم بالا میاوردفقط بعدش سرماخورد ابریزش داشت..الانم بالا میاره فقط دیگه هیچ علائمی نداره جتی ابریزش.

والا بچه من امسال ۲بار اینجور شد.حتی اب هم که میخوردن بالا میوردن.خیلی دکترن بردم فایده نداشت.گفتن م ...

پسرم تب نکردبعدویروس نیس چون ببین ازفروردین اینجوریه اول گفتن میگرن چون باسردر دبودازمرداددبگ سردردنیس 

هروقت سرصدازیاده یامعدش خالیه ساکن می‌خوابه این شکلی میشه ازبس غذانخورداخرش منوبیچاره می‌کنه 

وخدایی که بشدت کافیست