2777
2789
عنوان

استفراغ پسرم خوب نمیشه چرا؟؟نکنه کرونا باشه شایدم انفولانزا؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ  بهش میدم اونم نمیخره.وای اشکم بند نمیاد

عزیزم غصه نخور 

خودتون یا همسرتون مشکل معده ندارید سوزش ترش کردن و ...؟؟؟؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نمیدونم 

۱۹۰

۴۰۳۰

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

اسی پسرمن ازفروردین سردردمیکردوتهوع استفراغ 

اول گفتن میگرن ک وافعاعلایمش میخوردواس ازمرداددیگ سردردقطع شده فقط تهوع استفراغ فقط یروزبعدمبخابه خوب میشه تقریباهفته ای یبار

من اون شبی ک بالااوردفرداش چکاب کامل دادم هیچ مشکلی نداشت دکترش گفت ازاسترس وکم خوابی وگشنگی هم هست والانمیدونم چکنم دیگه 

وخدایی که بشدت کافیست
من قبلا داشتم زخم معده الا دیگه قرص مصرف نمیکنم مشکلم ندارم 

ببین اگه قبلا هم داشته استفراغ و چند تا دلیل که دیدم میگم 

یکی لوزه سومه یکی مشکلات گوارشی 

سنش رو نگفتی 

کرونا هم که میگی جایی نرفتم پس اصلا نگران نباش که نیست 

الان پزشکهای انلاین زیاد هستند تو  پیج دکتر شادی ویزیت رایگان هم داره 

واقعا درک نمیکنم وقتی میبینید بچتون حالش بده و نمیدونید باید چکارکنید چرا فورا پیش متخصص نمیبریدش و بجاش میشینید گریه میکنید...واقعا چرا....پاشو همین الان ببرش پیش پزشک اینقدرم اسنرس نداشته باش

شاید یه ویروس هست.شایدم رفلاکس بچه های من ۶ساله و ۴سالن بچه های منم شدن.۳روز طول کشید شربت دمیترون ...

دفعه قبلم همین شربتو دادم بهش همون روز اول بهترشد تا سه روز کاملا خوب شدولی  الا نمیدونم چرا اینطوریه شربت درس جواب نمیده

شاید یه ویروس هست.شایدم رفلاکس بچه های من ۶ساله و ۴سالن بچه های منم شدن.۳روز طول کشید شربت دمیترون ...

میشه بگی چندروزیکباراینجوری میشدن؟؟کلایکم توضیح بده پسرمنم بالامیاره وتهوع هفته ای یبارازبعدعیدالبته بشدت بدغذاس خیلی گشنه میمونه 

وخدایی که بشدت کافیست