سلام نمیدونم چرا استفراغ پسرم خوب نمیشه از دیروز صبح تا الا بالا میاره هیچ علائم دیگه هم نداره هفته قبلشم فقط بالامیاورد هفته قبلترشم همینطور که فقط یه چن ساعت تب کرد دیگه با قطره تبش خوب شد که رودل کرده بود هسته خورده بودکه گلاب ب روتون دستشویی هم نمیکرد.نمیدونم چرا همش بالا میاره واقعا دارم دیونه میشم خودمم که از غذا موندم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودتون یا همسرتون مشکل معده ندارید سوزش ترش کردن و ...؟؟؟؟
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من قبلا داشتم زخم معده الا دیگه قرص مصرف نمیکنم مشکلم ندارم
ببین اگه قبلا هم داشته استفراغ و چند تا دلیل که دیدم میگم
یکی لوزه سومه یکی مشکلات گوارشی
سنش رو نگفتی
کرونا هم که میگی جایی نرفتم پس اصلا نگران نباش که نیست
الان پزشکهای انلاین زیاد هستند تو پیج دکتر شادی ویزیت رایگان هم داره
واقعا درک نمیکنم وقتی میبینید بچتون حالش بده و نمیدونید باید چکارکنید چرا فورا پیش متخصص نمیبریدش و بجاش میشینید گریه میکنید...واقعا چرا....پاشو همین الان ببرش پیش پزشک اینقدرم اسنرس نداشته باش