ببین این شماره ک من دیدم تو گوشی شوهرم سیو نیس ولی من میدونم شماره کیه میخوام بدونم یعنی این خانم پر ...
فهمیدم اروم باش هیچی مهم تر از خودت نیست اره هم امکانش هست پیام داده باشه شمارش اونجا اومده و هم امکانش هست فقط پروفایلش چک کرده باشه چون در هر دو صورت میاد فرق کسی که پیام بدی شمارش اونجا بیاد با کسی که فقط چکش کرده باشی اینه که اسمش که خودش گذاشته اونجا میاد مثلا من اسمم تو وات زدم هانا ولی خواهرم اسم منو نرگس سیو کرده اونجا اگر پیام بدیم اسم هانا میاد تو لیست اوکی شدی؟
فهمیدم اروم باش هیچی مهم تر از خودت نیست اره هم امکانش هست پیام داده باشه شمارش اونجا اومده و هم امک ...
این هیچ اسمی نداره فقط یه نقطه ست یعنی اون پروفایل شوهرمو دیده؟یا شوهرم مال اونو؟میدونی چی میخوام بگم منظورم اینه تو این قسمت هرکی پروفایل ما رو ببینه بدثن اینکه شمارشو ما داشته باشیم باز شمارش میفته؟
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
این هیچ اسمی نداره فقط یه نقطه ست یعنی اون پروفایل شوهرمو دیده؟یا شوهرم مال اونو؟میدونی چی میخوام بگ ...
نه امکان نداره بدون اینکه من شماره ای داشته باشم کسی چکم کنه شمارش بیافته حتما صبح مثلا سیو بوده توگوشیم چکش کردم رفته تو لیست اونجا عصر مثلا شماره رو پاک کردم شماره اونجا میمونه
نمیتونم چون بار اولش نیس میدونم اینم ببخشم باز با یکی دیگه ست نمیدونم حکمت زندگی پر از رنج من چی بود بخدا ب مردی حتی نگاه نمیکنم مستقیم چرا قسمتم این شد
نمیتونم چون بار اولش نیس میدونم اینم ببخشم باز با یکی دیگه ست نمیدونم حکمت زندگی پر از رنج من چی بود ...
گاهی میشه تقدیرمون ادمای بی معرفت منم همینطوریم ۱۰سال رنگ ارامش ندیدم بخدا سه سال نامزدم و حتی به یه ورشم نیست زودتر بریم سر زندگی منم ماه پیش تموم کردم اما دلم میخاد برگرده دلتنگشم امشب خوابم نبرده از دلتنگی تا الان😭😭😭😭حسرتش به دلم موند که تشکیل زندگی بدم چه برسه به خدالعنتشون کنه
گاهی میشه تقدیرمون ادمای بی معرفت منم همینطوریم ۱۰سال رنگ ارامش ندیدم بخدا سه سال نامزدم و حتی به یه ...
اگه مردی زنش رو بخواد هررررکاری ک فکرشو بکنی براش انجام میده مطمن باش اگه بخوادت خودش میاد باز سمتت،خیلی خودتو ناراحت نکن شاید قسمتت بخت بهتری باشه 😞😞منو بگو با عشق با چ سختی ب هم رسیدیم الان فقط خودمو لعنت میکنم با این انتخابم