2777
2789
میشه بگین واتساپ جیبی چجوری هست برای چی خوبه

میشه انلاین بودنت رو پنهون کنی وضعیت ها را دانلود کنی میتونی یه گزینه هست فعال کنی کسایی ک پیامی ک دادن رو حذف کنن واسه تو پاک نشه همچنان نشون بده وضعیت هایی ک پاک شده رو ببینی یه گزینه هست فعال کنی میتونی حجم وضعیتی ک میذاری رد بیشتر کنی وات معمولی تا سی ثانیه میشه بذاری فکر کنم ولی وات جیبی میتونی یه فیلم پنج دقیقه ایی رو تو یه اسلاید بزاری وضعیتت

اگه کسی پیامش رو برات پاک کنه پاک نمیشه یا اگه بخای وضعیت یک نفر رو نگاه کنی اسمت براش نزنه هم میشه ...

چقدر باحال نمیدونستم همین واتساپ جیبی نصب کنم 

دیگع واتساپ اصلی نصب نکنم واتساپ جیبی فعال میشه

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها سومین قسمتشو میگم ک میزنی کلی نوشته میاره با چهار رقم شماره مخاطب،اون قسمت رو بم بگید شماره ک ...

اونا شماره لیست مخاطبینتون هست که اخرین با اپدیت پروفایل دارن و اگر ان لاین باشی هم ان لاین ها رو نشون میده اون قسمت همین

اها خوبه پ فقط یک سال من واتساپ دارم آخرین بازدید مخاطبم دیدع نمیشه حتی بیوگرافی هم نداره  گ ...

خب واتساپ معمولی هم میشه بزنی اخرین بازدیدت مشخص نباشه ولی اگه ان باشه میزنه برات 

میشه انلاین بودنت رو پنهون کنی وضعیت ها را دانلود کنی میتونی یه گزینه هست فعال کنی کسایی ک پیامی ک د ...

ممنون عزیزم عالیع

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
جی بی داره این ویژگیا رو 

مردم چه زیرک شدن😕نمیدونستم

خب واتساپ معمولی هم میشه بزنی اخرین بازدیدت مشخص نباشه ولی اگه ان باشه میزنه برات 

ممنون گلم

اونا شماره لیست مخاطبینتون هست که اخرین با اپدیت پروفایل دارن و اگر ان لاین باشی هم ان لاین ها رو نش ...

ببین این شماره ک من دیدم تو گوشی شوهرم سیو نیس ولی من میدونم شماره کیه میخوام بدونم یعنی این خانم پروفایل شوهرمو دیده ک شمارش افتاده یا شوهرم بش پیامی چیزی داده وای هولم ببخشید نمیدونم چطور منظورمو برسونم 

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
هووم چه میشه کرد😶🥺

خوبه  کاش زودتر میدونستم😁