2777
2789
عنوان

خانوما کمک لطفا

124 بازدید | 13 پست

کیا برای بارداریشون قرص (مدروکسی پروژسترون )مصرف کردن یا اطلاع دارن ازش انقدر سرچ کردم و مطالب جورباجور خوندم پاک گیج شدم.دکترم به من اینو برای منطم شدن پریود و اینکه بتونم باردار بشم داده بعصی جاها نوشته واسه پیشگیری از بارداریه!

من ماه پیش مصرف کردم جای اینکه پریودمو منطم کنه ۳ روز لکه بینی داشتم قطع شد و دوباره امروز یعنی ۱۴ قشنگ پریود شدم توی یه ماه دوبار.بنظرتون از اون قرصص؟ قطعش کنم یا ادامه بدم خوب میشه بعد یمدت 

عزیز مصرف کن 

طبیعت این قرص همینه در هر دو حالت کمک کننده هست

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز مصرف کن  طبیعت این قرص همینه در هر دو حالت کمک کننده هست

سرخود بخورم کمک به زود باردار شدن میکنه؟

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

نه اصلا عزیز ...خطرداره 

این دارو بعد از ازمایش تیروئید و ...میدن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه اصلا عزیز ...خطرداره  این دارو بعد از ازمایش تیروئید و ...میدن

یه بار پریود نمیشدم دکتر داده بود بهم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

نه اصلا سر خود نخورین چون دوز دارو فرق میکنه و خیلی عوارض داره منم با اینکه دکتر داده ولی عوارضشو ک دارم میبینم دو دل میشم 

نه اصلا سر خود نخورین چون دوز دارو فرق میکنه و خیلی عوارض داره منم با اینکه دکتر داده ولی عوارضشو ک ...

مرسی عزیزم

من خوردم اوایل اینجوری میشی بعدش به نظم میفته

باردار شدین با این قرص؟ من به دکترم گفتم قرص تخمک گذاری بدع نداد ولی احساس میکنم تخمک گذاری ندارم چون اصلا ترشح ندارم 

سه چهار ماه ولی بعدش من اورژانسی خوردم بهم ریخته الان باز ماه بعد میخام دوباره شروع کنم به خوردن واسه من یه ماهه فک کنم تجویز کرده بود از دکترم پرسیدم این دفعه فقط پانزده روز مصرف میکنم.

سه چهار ماه ولی بعدش من اورژانسی خوردم بهم ریخته الان باز ماه بعد میخام دوباره شروع کنم به خوردن واس ...

اها شماهم اوایل مصرف مثل من شده بودین؟ ببخشید زیاد سوال میکنم خیلی فکرمو درگیر کرده من لک بینی ک دیدم فک میکردم باردارم که اینجوری شد