2777
2789

بعد حقوق وزارت کار 1800😐این زیر کدوم خط گیر کرده من موندم 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍💜😍💜😍💜😍💜😍 سلامتی رفیقای واقعی😎😍💜❤️

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦از وقتی باهات دوست شدم خیلی تغییر کردم و دیگه تنها نبودم و خل تر شدم 😂😂

مرسی رفیق 💜واقعا مرسی⁦❤️⁩هیچوقت یادم نمیره 💜💜واسه همه چی کلی مرسی:)⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩💜💜💜

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦از وقتی باهات ...

قربونت عزیزمممم 😍❤️💜😍❤️💜😍❤️💜❤️😍❤️💜❤️😍💜❤️😍💜😍💜❤️😍💜❤️💜

رفیق خوب رفیقیه که از خلیت کم کنه نه اینکه خل ترت کنه😂😂💜💜

عاشقتم کوکی جونم 😍😍💜 کیم ته دیگ خودمی 💜💜💜💜💜😍❤️❤️❤️❤️❤️

آها پس منم رفیق خوبی نیستم🥺💜 فقط خواستم بگم ببخشید که رفیق خوبی نبودم😢

عهههه شوخی کردم باو💜❤️💜

اصلا درستش اینه رفیقت حتی اگه سالمی هم خلت کنه اصلا با رفیق خل بازی در نیاری با کی دراری؟😍💜