2777
2789

سلام بچه ها....کسایی که خانه دار هستین ایا پس اندازی دارین؟اگه مشکلی نداره میشه بگین چقد؟و کجا قراره خرجش کنین؟

کلا میشه با وجود خانه دار بود و گرفتن ماهیانه و این چیزا پس انداز کرد و کاری کرد باهاش؟

اره اره با تاپیک خانومای ثروت مند اینده 😃

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا بردم‌ تو بورس 

داره به فنا میره خیالم زودتر راحت شه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

حتما بخون اسی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
طلا و پارسیان میگیرم و ۲۶ تومن نقد پیش مامانم دارم. طلا ۳۸ گرم تقریبا

افرین 👏👏

حیف از پول که ببری تو بورس

ی غلطی‌ کردم نه راه پس  دارم نه راه پیش

نه میتونم بگم چرا نه میتونم‌ اعتراضی کنم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
ی غلطی‌ کردم نه راه پس  دارم نه راه پیش نه میتونم بگم چرا نه میتونم‌ اعتراضی کنم

چقدر گذاشتی