2777
2789
عنوان

اولین کلمه بچتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 73 پست
چند وقتشه؟

۷ ماه و نیم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از پایان ۴ ماهگی حرف زدم .۸ ماهگی مادرم میگه کامل اب و شیر و مامان بابا به به دردر میگفتم . دخت ...

۸ ماهه خب آره حرف میزنه معمولا

پسر منم این سنا میگفت هَم..ماما...اَب

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
چه جالب تا حالا ندیده بودم بچه ۴ ماهه حرف بزنه

خیییلی باهوشه خیلی از دوماهگی سینه خیز رفت و چهار ماهگی چهار دستو پا از 8ماهگی هم راه رفت

الانم 2سالشه همه مامانو می‌دونه تا 10,میشماره نوحه میخونه شعر میخونه بسم الله الرحمن الرحیم میگه رنگارو تشخیص میده بالا پایین چپ راست  تشخیص میده فقط من نمیدونم چطور رفتار کنم باهاش خیلی سخته پشت تلفن حرف میزنم از رو صدا می‌تونه تشخیص بده که چه کسی پشت خطه 

لطفا اگه میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرست              در میان این همه هیاهو من خدا را دارم                       ( .و همین کافیست.)
دختر من ماما گف بعد بابا پسرم اول بابا گفته 😐

بچه بعدیت پسره باز😉😛😛😛

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤
اوخی دخترمنم ۷ ماهشهه .سینه خیز میره؟

بله .الان چند روزه میگیره ب مبل ک وایسه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خیییلی باهوشه خیلی از دوماهگی سینه خیز رفت و چهار ماهگی چهار دستو پا از 8ماهگی هم راه رفت الانم 2سا ...

عزیزم😍خدا حفظش کنه برات انشاالله

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
خانما بچه خاهرشوهرم ۱سالو دوماهشه اما اصلا حرفی نمیزنه فقط جسغ وداد میکنه اصلااا حتی ماما یا بابا هم ...

فک نکنم

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
خیییلی باهوشه خیلی از دوماهگی سینه خیز رفت و چهار ماهگی چهار دستو پا از 8ماهگی هم راه رفت الانم 2سا ...

هزار ماشاالله بش 

بچه بعدیت پسره باز😉😛😛😛

😐😐😐😐 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …