2777
2789

چطوری از حقم دفاع کنم؟

مثلا دوستم یه حرفی میزنه که ناراحت میشم

ولی نمیتونم یه طوری حرفم رو بزنم که تنش درست نشه

رو همین حساب نمیتونم با کسی رفت و امد زیاد بکنم

اذیت میشم😔

وای من دلم میخاد 

ی بار از حقم دفا نکنم همه بهم رحمشون بیاد بگن بیچاره زبون نداره مظلومه 

ولی اونق و....

تا طرفو جر ندم ولش نمیکنم اگ حق باهام باشه😂😂😂

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت این اتفاق افتاد ،یه قلم و کاغذ بردار و از احساست بنویس و بگو دوست داشتی چی جوابشو بدی

کم کم راه میوفتی

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل
چطوری؟ تقریبا همه ادمها ازارم میدن

برای خودت وقت بذار. به حرف ادما اهمیت نده. تفریح جذابی داشته باش که بیخیال مردم بشی.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
وای من دلم میخاد  ی بار از حقم دفا نکنم همه بهم رحمشون بیاد بگن بیچاره زبون نداره مظلومه  ...

من اگه صمیمی باشم مثل اعضای خانوادم مشکلی ندارم

ولی با یه عده نمیتونم

مثلا مادرشوهرم یکی رو میزنه تو سرم

نمیتونم چیزی بگم

میترسم از تنش بعدش

وای من دلم میخاد  ی بار از حقم دفا نکنم همه بهم رحمشون بیاد بگن بیچاره زبون نداره مظلومه  ...

منمممممممم

یعنی ببین سکوتتتتت‌انگار کلاااااا در من نهادینه نشده😐😐😐

دیروز در عابر بانک یه دختره بعد از من اومد اما زودتر از من رفت ک کارشو انجام بده همش ب خودم گفتم توروخدا یبار ساکت باش اخرش نتونسنم 😐پیش همه ضایعش کردم کارتشو کشید رفت ته صف. اخه ادم دل رحمی ام هستم بعدش عذاب وجدان میگیرم

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
من اگه صمیمی باشم مثل اعضای خانوادم مشکلی ندارم ولی با یه عده نمیتونم مثلا مادرشوهرم یکی رو میزنه ...

برا من فرقی نداره😁😎

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
منمممممممم یعنی ببین سکوتتتتت‌انگار کلاااااا در من نهادینه نشده😐😐😐 دیروز در عابر بانک یه دختره ...

دقیقا مث منی بخدا😂😂😂😂😂

میگم لامصب ی بار مظلوم بازی در بیار 

نمیشع ک نمیشه