2777
2789
عنوان

کرونا

161 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

میگم من دو روزه سرم از ناحیه پشت و پیشانیم درد گرفته و گلومم درد می کرد که امروز بهترم ولی حالت های سرماخوردگی رو دارم با این تفاوت که من همیشه تا سرما می خورم صورتم بهم میریزه یعنی اشک از چشام میاد و آب از بینی و هزار بار عطسه می کنم یعنی تا حالا غیر این نبوده و اینکه بویاییم خیلی کم شده و چشاییم به نظرتون چقدر ممکنه کرونا باشه؟

علائم تو گوگل سرچ کردما میگم کسی اینجا بیشتر اطلاع نداره؟

من می خواستم فردا برم بیرون پیش مامانم اینا ولی دلم راضی نمیشه می ترسم کرونا باشه.😟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به احتمال زیاد کروناست بهتره حداقل 10 روز خونه ی مادرت نری بعداز 10روزم رفتی دست و روبوسی نکن 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
چطور بزنیم 

روبیکا رو نصب کن از بازار دانلود کن.مشخصاتتو بده خودشون بهت زنگ میزنن همه چیز تو میپرسن راهنماییت میکنن و مرکز بهداشت که نزدیکت باشه و برا کرونا باشه هم معرفیت میکنن میگن چی بخوری....من فقط یه گلو درد داشتم به شدت پیگیر بودن انصافا خوب راهنمایی کردن

من حدود دو هفته پیش سه شبانه روز پشت سر هم سردرد داشتم بعد پاهام درد کرد افتضاح به حدی که داشتم گریه میکردم فرداش کمر درد و تب اومد سراغم. واینکه بویایی هم نداشتم و چشاییم خیلی ضعیف شده بود حالا همه چیز خوب شده به غیر از بویاییم. به نظرتون کرونا بود؟