2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون پنهون کاری کنه

153 بازدید | 12 پست

اگه یجایی که شمااصلا دوست ندارید بره وبعدن خودتون متوجه بشین عکس العملتون چیه؟ خیلی اعصابم بهم ریخته😔

دورها آواییست که مرا میخواند....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره کجا باشه بیشتر توضیح بده تا بگم تو این شرایط چیکار میکنم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

قطعا خیلی دلخور میشم چون متنفرم از دروغ و پنهون کاری و هر چیزی ک پایع زندگی رو سست کنع 

قطعا تو روش میگم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بستگی به شرایط داره. اونجا کجاست. کار ضروری بوده. چرا مخفی کرده. و...

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

صحبت می کنم باایشان درکمال احترام ومحبت وازایشان می خواهم دلیل این پنهان کاری راصادقانه بگویندومی خواهم توضیح بدهندکه اگرمن باعث این عدم صادق بودن  بودم باهم این حس راازبین ببریم.می گویم که کارش باعث دل خوری من شدهچون فکرمی کردم ماخیلی بهم نزدیک هستیم.

بستگی داره کجا باشه بیشتر توضیح بده تا بگم تو این شرایط چیکار میکنم 

مثلا یه فامیل که همش باعث اذیت ومشکل شدن توزندگیتون ،ازحسادت عروسیتون هم نیومده باشن😏

صحبت می کنم باایشان درکمال احترام ومحبت وازایشان می خواهم دلیل این پنهان کاری راصادقانه بگویندومی خو ...

شوهرمن اگه یه ذره تواین موارد نرم بشی جلوش شیر میشه واست😕

آره واسه کاری رفته اوناهم خواستن بره ولی بایدمیگفت.

شاید تو شرایط ضروری بوده و نمیخواسته شما ناراحت بشی. ازش بخواه بهت بگه. اگه خیلی عکس العمل نشون بدی ممکنه پنهانکاری بیشتری داشته باشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض