2777
2789

دوستان من و مادرم خیلی با خواهرام مشکل داریم. مادرمو خیلی اذیت میکنن. مامانم علائم آلزایمر گرفته. خونه که توش هستیم به نام مادرمه. پدرم فوت کرده و خواهرای ۳۰_۳۵ ساله مجرد دارم. 

میخوام مامانمو ببرم خوابگاه. ازینا که سوییت با وسایل میدن. میشه معرفی کنید؟

خودمونم اهل تهران و ساکن تهرانیم. جاش مهم نیست. فقط امن باشه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکتر تشخیص آلزایمر  داده یا شما اینجوری فکر میکنی؟

مادرتون چند سالشه؟

اگر واقعا آلزایمر دارن یا در حال شروع هست، جا به جایی براشون اصلا خوب نیست و علائم رو تشدید میکنه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
خواهراتو بکن بیرون والاا 

عزیزم اصلا نمیشه. ببخشید خیلی دیوونن.  خیلییییی. 

بدجور اذیت میکنن. 

مامانم به هرحال مادره. میگه نمیتونم بگم از خونه برین. ولی هرشب گریه می‌کنه. چیزا دارن یادش میرن. 

من خیلیییی میترسم. مشکل قلبی و فشارم داره. 

عزیزم دکتر تشخیص آلزایمر  داده یا شما اینجوری فکر میکنی؟ مادرتون چند سالشه؟ اگر واقعا آلزا ...

عزیزم چرا به جابه جایی بده؟؟؟؟؟

۶۴سالشه. 

خب عزیزم خونمون که هستیم هر وعده اذیتش میکنن. من سه تا خواهر دارم. هی قهر میکنن. هی دعوا میکنن با ما. خیلی از خود راضی ن. مامانم هرشب با گریه میخوابه. 

خب اینجا که آدم دوام نمیاره. 

عزیزم میترسم بمونه اینجا. خدای نکرده سکته کنه. من به جز مامانم کسی رو ندارم. میمیرم بدون مامانم. خیلی زحمت ما رو کشیده😭😭😭😭

عزیزم چرا به جابه جایی بده؟؟؟؟؟ ۶۴سالشه.  خب عزیزم خونمون که هستیم هر وعده اذیتش میکنن. من سه ...

خب چرا اینجوری شدن؟ مادرت فرق میذاره بینتون؟

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

خودت چند سالته؟ اگه ناراحتن چرا ازدواج نمیکنن برن اون خونه تا وقتی که مادرت زنده اس ان شاالله که تنش سلامت باشه و ۱۰۰ سال عمر باعزت داشته باشه مال اونه ناراحتن از این شرایط ازدواج کنن برن پی زندگی خودشون

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
خب چرا اینجوری شدن؟ مادرت فرق میذاره بینتون؟

نه عزیزم. 

مامانم زیادی بهشون رسیده. افسار گسیخته شدن. 

پست اول کامل توضیح دادم. 

من بابا ندارم. 

چهارتا دختریم. 

مامانم با حقوق کارمندی ما رو بزرگ کرده. هیچ فامیلی هم نداریم. 

الان خواهرام توو شغل های درجه یک شاغلن.  اما انگار طلب کارن. منو مامانمو اذیت میکنن. مسخرمون میکنم. بی محلی میکنم. وقتی مامانم خوابه سروصدا میکنم. مامانم هرشب با گریه می‌خوابه. 

تازه خرج خودشونم نمیدن. فقط جمع میکنن. 

مامانمم خیلی آرومه. زبونی نداره. 

منم نمی‌دونم چیکارشون کنم. 

خودت چند سالته؟ اگه ناراحتن چرا ازدواج نمیکنن برن اون خونه تا وقتی که مادرت زنده اس ان شاالله که تنش ...

نه پرو تر ازین حرفان. 

نه ازدواج میکنم نه میرن ازین خونه. خرج خودشونم نمیدن. 

خدا لعنتشون کنه. 

من از سه تاشون کوچکترم.البته ۲۹سالمه. اما خب قدرتی ندارم. بخدا نمی‌دونم چیکار کنم.گفتم ببرم مامانمو فقط