2777
2789
دقیقا همینه.انقد دیگه به شوهر و بچه م گیر میدم اونام میشورن ولی من همش فکر میکنم تمیز نیس دست به هر ...

یه روانشناس یا حتی روانپزشک خوب بگرد پیدا کن برو پیشش

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونید چ مدت وسواس داشت؟چقدر طول کشید خوب شد

از وقتی من یادم‌میاد وسواس داشت

من با دخترش دوست بودم هر وقت یکی وارد حیاطشون میشد اول پاهاشو با اب میشست بعد میگفت سنگ پا بکشین بعد وارد خونه بشید😐

شاید بیشتر از ۶ ماه پیش روانشناس رفت ولی الان دوستم میگف مامانش کاملا نرمال شده

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

عزیزم جاری من وسواس شدید داشت با مراجعه به روانشناس کاملا خوب شد (بدون هیچ دارویی) 

روانشناس اش باید تخصص روان درمانی داشته باشه که بتونه مریضی رو درمان کنه

من خودم هم پیش روانشناسش میرم بخاطر اضطرابم و خیلی بهتر شدم 

اگه بخوای میتونم شماره روانشناسم رو بهت بدم ازش وقت بگیر هم انلاین وقت میده با تماس تصویری هم اگه بخوای حضوری تو مطب ، کارشم عالیه 

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍

[QUOTE=162760658]عزیزم جاری من وسواس شدید داشت با مراجعه به روانشناس کاملا خوب شد (بدون هیچ دارویی)  روانشناس ا ...[/QUOTکجاس مطبشون؟از نحوه درمان جاریتون اطلاعی دارین.نگفتن سخت بوده یا اذیت شدن؟

[QUOTE=162760658]عزیزم جاری من وسواس شدید داشت با مراجعه به روانشناس کاملا خوب شد (بدون هیچ دارویی) ...

مطبش هم تهرانه صادقیه هم کرج (جهانشهر) 

من خودمم ازشون وقت میگیرم

نه اذیت نشد جاریم کلا چهار پنج ماه تحت درمان بود 

هفته ای یکبار وقت میگرفت 

میگفت روی اضطرابم و احساساتم که سرکوب شده بود تمرکز داشتیم چون دکترش گفته اونا باعث وسواست میشن 

الان خیلی حالش خوبه خداروشکر 

دکترش هم با سواده هم باوجدان ازین پولکی ها نیست

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
مطبش هم تهرانه صادقیه هم کرج (جهانشهر)  من خودمم ازشون وقت میگیرم نه اذیت نشد جاریم کلا چهار ...

اهان مرسی عزیزم.من خونه م همدانه.حضوری که نمیتونم تلفنی مشاوره میده البته حق ویزیت هم بدم

اهان مرسی عزیزم.من خونه م همدانه.حضوری که نمیتونم تلفنی مشاوره میده البته حق ویزیت هم بدم

آره عزیزم وقت آنلاین بگیری با تماس تصویری جلسه رو برگزار میکنه

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
مرسی که جواب دادین‌.از نحوه درمانشون اطلاعی ندارین

قربونت

نه راستش نمیدونم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
میتونم شمارشون رو داشته باشم.چ ساعتی تماس بگیرم.چ روزایی؟

عزیزم بهم پیام بده خصوصی شمارشون رو بفرستم برات

تو واتس اپ پیام بده بهشون و هماهنگ کن اول باهاسون برای گرفتن وقت

خودشون بهت میگن چه روز و چه ساعتی تماس بگیری

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍