چند روزه سرگیجه و حالت تهوع دارم و گلوم هم خلط داره و از ديروز کامل حس بویایی و چشایی رو از دست دادم، ولی نه تب دارم نه سرفه نه مشکل تنفسی، یعنی کرونا گرفتم؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه آخراشم سکته هم نکردم...چمیدونم والا..خیلیا بی علامت میگیرن پ اونا چی
بستگی به شدتش داره
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
نه جدا از استرس باعث میشه انزیمی فعال بشه اون لخته ایجاد میکنه
اسپیرین نه نداده. ریه خیلی کم درگیره الان ۵ روز شده خودمم دارم مریض میشم هرروز آب سیب و هویج بهش میدم و کلی چیزای مقوی
واسمون دعاکنید
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اسپیرین نه نداده. ریه خیلی کم درگیره الان ۵ روز شده خودمم دارم مریض میشم هرروز آب سیب و هویج بهش مید ...
نگران نباش گلم ما هممون گرفتیم رد کردیم خونوادم بیمارستان بستری بودن حالا
خوب میشید ان شاالله مراقب تنگی نفس باشید
نگران نباش گلم ما هممون گرفتیم رد کردیم خونوادم بیمارستان بستری بودن حالا خوب میشید ان ...
مرسی عزیزدلم انشاالله همیشه خودت و خانوادت سلامت باشید
برای تنگی نفس چیکارکنم؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرسی عزیزدلم انشاالله همیشه خودت و خانوادت سلامت باشید برای تنگی نفس چیکارکنم؟
ممنونم همچنین
اگه تنگی نفس تون زیاد شد حتما با دکتر حرف بزتید چون ممکنه نیاز به بستری یا داروی حدیدی داشته باشید