2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 58 پست
به حرف هر کسی گوش ندید تو رو خدا😞😞 کرونا باعث سکته میشه تو یه عده اسپرین جلوشو میگیده

دیگه آخراشم سکته هم نکردم‌...چمیدونم والا..خیلیا بی علامت میگیرن پ اونا چی

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
به حرف هر کسی گوش ندید تو رو خدا😞😞 کرونا باعث سکته میشه تو یه عده اسپرین جلوشو میگیده

شما اسپرین خوردین

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه آخراشم سکته هم نکردم‌...چمیدونم والا..خیلیا بی علامت میگیرن پ اونا چی

بستگی به شدتش داره

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
مشکلم اینه اشتها ندارم فقط انار و چای و رطب میخورم 

منم ...البته من بیشتر از استرس وواسه اینکه ماسکما ندم پایین 

انقد استرس میگیرن بدبختا

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
شما اسپرین خوردین

من کم میخورم ولی مادرم هر روز

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
انقد استرس میگیرن بدبختا

نه جدا از استرس  باعث میشه انزیمی فعال بشه اون لخته ایجاد میکنه

به من دکتر کلروکین داد با اسپرین وهیدروکسیزین اصلا هیچ کدوما بازم نکردم بخورم

خیلی کارخوبی کردی دارو نخوردی داروهای شیمیایی به شدت سیستم ایمنی روضعیف می کنه یه پزشک گفته علت مرگ ومیر بالای ایرانیها مصرف بیش ازحد داروهست

اسپرین دادن؟ ریه ش درگیره؟

اسپیرین نه نداده. ریه خیلی کم درگیره الان ۵ روز شده خودمم دارم مریض میشم هرروز آب سیب و هویج بهش میدم و کلی چیزای مقوی 

واسمون دعاکنید

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اسپیرین نه نداده. ریه خیلی کم درگیره الان ۵ روز شده خودمم دارم مریض میشم هرروز آب سیب و هویج بهش مید ...

نگران نباش گلم ما هممون گرفتیم رد کردیم  خونوادم بیمارستان بستری بودن حالا 

خوب میشید ان شاالله مراقب تنگی نفس باشید

نگران نباش گلم ما هممون گرفتیم رد کردیم  خونوادم بیمارستان بستری بودن حالا  خوب میشید ان ...

مرسی عزیزدلم انشاالله همیشه خودت و خانوادت سلامت باشید

برای تنگی نفس چیکارکنم؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرسی عزیزدلم انشاالله همیشه خودت و خانوادت سلامت باشید برای تنگی نفس چیکارکنم؟

ممنونم همچنین

اگه تنگی نفس تون زیاد شد حتما با دکتر حرف بزتید چون ممکنه نیاز به بستری یا داروی حدیدی داشته باشید

خیلی کارخوبی کردی دارو نخوردی داروهای شیمیایی به شدت سیستم ایمنی روضعیف می کنه یه پزشک گفته علت مرگ ...

وونم بخاطر بچم که تو شیرم ترشح میشه