سلام دوستان ...من به طور ناخواسته حامله شدم ۲۲ سالمه پنج سالی هست که ازدواج کردم اما اصلا شرایط بچه دار شدن رو نداریم...اول اینکه باهم فامیل هستیم و آزمایش ژنتیک ندادیم ...دوم اینکه خونه خودمون هنوز آماده نشده ... سوم اینکه بخاطر خونه خریدن کمی دست و بال شوهرم خالیه...وقتی به شرایط اقتصادی کشور و وضع وخیم کرونا نگاه میکنم تن و بدنم میلرزه ...اما شوهرم موافقه میگه تو فکر این چیزا نباش 🥺... اما مگه میشه 😑😑😑؟ از طرفی همه میگن بچه خودش روزیشو میاره 😒...اما من از استرس و نگرانیم ذره ای کم نمیشه تو فکر اینم تا ماهم بالا نرفته سقط بشه...اما واقعا حالم بده نمیدونم باید چه غلطی بکنم 😔😔😔میشه شما مهربونا خواهرانه راهنماییم کنید؟ 🤕🙏🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط آزمایش های ژنتیک رو جدی بگیر و از سلامت جنینت مطمئن شو ، بقیه اش مهم نیست، حالا که شده، ایشالا روزیش میرسه تهش سه چهار سال دیگه میخوای بچه دار. شی دیگه، اونوقت که بزرگتر شده دست و بال شما هم بازتر شده ایشالا
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه