2777
2789
عنوان

میخام سر کراشم با رلم کات کنم🙄بین دوراهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات 🙂❤😅😅😅

خدانکنه... 😘❤️😁

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
😂

بهارخانووووووم روزی چند ساعت درس خوندی معلم شدی راهنمایی بده لطفا عزیزم

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا بفهمی کیا پشتتن...کیا باعث رشدتن...کیا میرن ....کیا همه جوره پات میمونن...گاهی وقتالازمه جوری زمین بخوری که زخمی بشی...زخماتو باز بزاری تا ببینی کیا نمک میپاشن کیا مرهم میزارن....کیا هم دردن...کیاهم خوددردن...
😐 خداوندا همه زن ستیزان و دختر ستیزان مملکت مارا شفا عنایت بفرما آمییییییییین😑📿

بیا کودک ازار بودم زن ستیزم شدم... 😐

خودتون تاپیک و بخونید متوجه می شید... 😐

نابود کردن احساس یه بدبخت تو قانون جنگلم نیست... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

استارتر متاسفانه شما دچار فقدان مطلق شناخت خودتون هستید... 

اول برو ببین کلا چی از دنیا می خوای

بعد احساس بقیه رو به فنا بده... 

بیا کودک ازار بودم زن ستیزم شدم... 😐 خودتون تاپیک و بخونید متوجه می شید... 😐 نابود کردن احساس یه ...

همین شماهایید که پسرارو پرو کردین با احساسی بودنتون و ساده بودنتون 

اینقد بهشون بها دادین تا وضع شده این 

پسرای امروزی دلسوزوندن لازم ندارن

همین شماهایید که پسرارو پرو کردین با احساسی بودنتون و ساده بودنتون  اینقد بهشون بها دادین تا و ...

ساده بودن؟ 😐

ایشونم که می خواد یه پسر و ول کنه بخاطر یه پسر دیگه...

این بحران عدم تعادله... 

خودش نمی دونه از زندگی چی می خواد.. 

نظر من اینه که تا سواد رابطه ندارید 

واردش نشید... 

چه ربطی داره حرفای شما؟ 

شکوندن دل حالا پسر یا دخترش بد یا خوبش هیچ فرقی نداره تاوان داره...