2777
2789

امیدوارم هیچ وقت حال دلتون مث حال دل الان من نباشه😔

کاش ک هرگز نمیرد مادر یا که هستی جاودان بگیرد مادر🥀💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم😭😭😭😭😭😭😭

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
چی شده عزیزم😔

دقیقا نمیدونم کدومو بگم فقط تا جایی ک میدونم هیچ وقت خوشی کاملی نداشتم از همون بچگی

منم داغونم حرف بزن اروم شی😔

دقیقا نمیدونم کدومو بگم فقط تا جایی ک میدونم هیچ وقت خوشی کاملی نداشتم از همون بچگی

این روزا شایدگاهی بخندم واز عمق وجودم گریانم

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
حرف بزن سبک شی من گوش میدم

الهی عزیزم منم زیاد دوران خوبی نداشتم خیلیم بدشانسم تا همه چی خوب میشه یهو همه چی میریزه بهم گناهم چیبیود 😔