2777
2789

خانوما سلام .برادرشوهرم با بچه های من خیلی سرد برخود می کنه انگار نه انگار عموشونه.

انگار فقط با شوهرم که برادرشه خوبه

والا بچه هام که کوچیکن ولی من هم تابحال یادم نمیاد بی احترامی بهش کرده باشم

خودشون هم وضع مالی شون خیلی از ما بهتره.فقط من از لحاظ خانوادگی از خانومش سرترم و خانواده ی خیلی اصیل تری دارم.(واقعیت رو برای روشن شدن تفاوت ها گفتم)

البته از همون بله برون خانمش از من خوشس نیومد و یه جورایی گارد گرفته بود و تا الان هم که ده سال گذشته نتونستیم با هم صمیمی باشیم

نمی دونم تو ذهن برادر شوهرم چی می گذره با اینکه با برادرش خوبه و گرمه ولی با بچه هاش سرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری جون پرش کرده عزیزم

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘

چه پیگیری

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

اصلا برات مهم نباشه عمو اینجوری که حسود باشه بدرد نمیخوره

دقیقا برادرشوهر من که مجرده اصلا اصلا به بچه های من نگاهم نمیندازه در نظر بگیر بچه یکسالم میره پیشش بهش دست میزنه این اصلا نه نگاه میکنه نه عکس العمل نشون میده ولی با بچه های خواهرشوهرم خوبه

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

والا ما نه تنها با خودمون با بابای خدا بیامرززم خوب نبودن با اینکه بابام به غیر محبت کاری نکرد براشون  

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟