2777
2789
عنوان

بیاین حالم بده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 28 پست
۱۸

عزیزم این یه حس زودگذره عشق نیست سنت که بالاتر بره میفهمی تو فقط وابسته ای نه عاشق سعی کن بهش فکر نکنی نگو نمیشه امتحان کن میبینی که میشه. نمیگم رابطه دیگه ای شروع کن همه ما نیاز داریم گاهی با یه جنس مخالف هم به عنوان یه دوست صحبت کنیم پس میتونی وارد یه رابطه غیر عاطفی و فقط دوستانه بشی اونوقت متوجه میشی که اون فقط یه وابستگی بود نه عشق.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این یه حس زودگذره عشق نیست سنت که بالاتر بره میفهمی تو فقط وابسته ای نه عاشق سعی کن بهش فکر نک ...

نمی‌دونم واقعا شاید همون وابستگی باشه ولی واقعا حال الآنم بده نمی‌دونم چیکار کنم این دوران بگذره😢😢

دقیقا همینطوره خیلی خودمو کوچک کردم هیچ ارزشی برا خودم قاعل نشدم اصلا هر چی دلش خواست کرد هر توهینی ...

عزیزم به شدت مهر طلبی، چیزی به اسم دل نیست، شما خودت رو اصلا دوست نداری، به شدت مهر طلبی، اگر همین رفتار رو با هر مردی بکنی، حتی شوهرت باشه، هیچوقت احترام، جایگاهی پیشش نداری، ما اگر تو زندگی خودمون رو دوست داشته باشیم و الویت اول خودمون، خودمون باشیم هیچ وقت کسی، جسارت نمیکنه به ما توهین کنه، چه دوست پسر باشه، چه نامزد، چه پسر

شما خودت رو لایق احترام ، محبت و توجه نمیدونی، و فکر میکنی طرف چون با شماست هر حقی داره، متاسف شدم

پسرا همش هوس نیستن 

اوناهم زندگی میکنند

زندگی رو با عشقت بگذرون اون که مغروره اگه سکوتش اگه اخمش بشکنه و از بین بره دیونه میشه 

پسرا نیمی غروررن

من رها هستم و دلیلی برای قید و بند داشتن ندارم
عزیزم به شدت مهر طلبی، چیزی به اسم دل نیست، شما خودت رو اصلا دوست نداری، به شدت مهر طلبی، اگر همین ر ...

دقیقا انگار که خیلی محتاجشم هر رفتاری بکنه من با مهربونی با ملایمت رفتار میکنم منو خیلی وابسته خودش کرد نمی‌دونم با رفتارش با کاراش و خیلی مغرورانه حرف میزنه توهین میکنه می‌خوام دیگه اینجوری نباشم ولی نمیدونم چطوری

دقیقا انگار که خیلی محتاجشم هر رفتاری بکنه من با مهربونی با ملایمت رفتار میکنم منو خیلی وابسته خودش ...

حتما مشاوره برو،. بگو مهر طلب هستم،. ویس های شخصیت شناسی هلاکویی و بهنام اوحدی رو گوش کن، کتاب گروگانگیری عاطفی رو گوش کن