2777
2789
عنوان

کرونا یا سرما خوردگی

1797 بازدید | 15 پست

دوستان قرار شوهرم فردا تست بده ولی همه علائم سرما خوردگی داره یعنی کوفتکی بدن و سر دردو سرفه حس بویایی و چشایی داره بدن درد هم نداره یکم بعضی وقتا تب داره که با استامینوفن میاد پایین تنگی نفس هم نداره حالا به نظرتون کروناست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کاش میشد اینجا ویدئو گذاشت... هر چیزی از علائم سرماخوردگی رو ده کرونا میگن. چون ویروس غالب محیط کروناس

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مام خانوادگی پشت سر هم سرماخوردیم اما نمیدونم واقعا سرماخوردگیه یا کرونا

اول همسرم بدن درد شدید و بی حالی ک دکتر گف احتمالا کروناس 

بعد دختر ۱۰ سالم کاملا علائم سرماخوردگی 

بعدش من و دختر ۴ سالم 

اما از حالات بدن خودم متوجه میشم ک احتمال ۹۹ درصد همون سرماخوردگیه دقیقا مثل دفعات قبل هستم اما شدتش یک خورده کمتره 

حالا خداداند☹

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
تب اگه داره احتمال کرونا هست سرماخوردگی تب نداره

سرماخوردگیه همراه با عفونت گلو تب داره کی میگه نداره

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
والله دکتر گفت 

ن عزیزم دو نوع سرماخوردگی داریم عفونی و ویروسی 

هردو علائم مشابه دارن حتی هردو گلودرد دارن 

اما عفونی چرک گلو و سینه داره و ترشحات گلو و بینی کاملا عفونی و چرکی هستن

اما سرماخوردگی ویروسی چرکی نیس اب بینی کاملا زلال و گلو درد فقط با استامینوفن ۵۰۰ درمان میشه 

۹۰ درصد سرماخوردگیام ویروسی هستن ک تب نداره