2777
2789

یعنی مشکوک

تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله                                          برای ۱۰ثانیه بخون فکر کن!شمر کیه؟!شمر جانباز جنگ صفینه ،۱۳ بار پای پیاده مکه رفته،یه نماز قضا هم نداشته،جانماز اب کشی هم بوده ک اگر میدیدیش میگفتی این پسر پیامبره!                                           حر کیه؟!حر تو عمرش یه رکعت نماز نخونده همون ک آب و بست رو امام حسین همون ک راهو بست نزاشت اقا مسیرشو عوض کنه از اون لاتای اون دوران!                   شمر برا لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت بد رسید حر برا لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت خوب !اینو میگم برای اینکه ؛ نه از نمازو روزه و عباداتت مغرور شو نه ب خاطر گناهانت نا امیدشو!!کی میدونه شاید همون ک از نظر تو بده،  علم دار امام زمان شد من و توی دیندار شمشیر ب دست جلو اقاایستادیم!کی میدونه!فکر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک زده بودی؟ بعد رفتی آزمایش  از موعود پریودت چند روز میگذره؟

نه عزیزم چون سقط داشتم 10 روز به موعد دکتر آزمایش نوشت که دوباره سقط نشه گفت اگر مشکوک باشه استراحت کنم تا موعد پریودیم امروز جواب تست زده تکرار

نه عزیزم چون سقط داشتم 10 روز به موعد دکتر آزمایش نوشت که دوباره سقط نشه گفت اگر مشکوک باشه استراحت ...

اوکی چون خیلی زود ازمایش دادی تااازه اول بارداریته و عدد پایین بوده واسه همین نیاز به تکراره تا روز موعد حسایی میره بالا

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

من یه سقط داشتم یه باردار استراحت مطلق دوباره اقدام کردم برای بچه دوم تحت نظر متخصص زنان نازایی هستم بدون دارو چون کاملا سالم هستم بدون فیبروم کیست و پولیپ حالت تهوع امان نذاشته برام فقط آبلیمو و نمک آرومم می‌کن دکتر گفت برو آزبده من الان 8روز تا موعدم مونده