2777
2789
عنوان

بعد عمل بینیم کج شده

440 بازدید | 27 پست

سلام. من ده روزه بینیم روعمل کردم. روز 8 عمل که قالب باز کردم بینیم از وسط کج یود. مثل سی انگلیسی. دکتر دوباره قالب گرفت. بنظرتون درست میشه؟ 

پیش کی عمل کردی

کدوم شهر

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا دکترم خیلی معروفه. خیلیم زیاد گرفت به نسبت بقیه دکترا. دکتر پوستچی احتمالا میشناسین دیگه

من 1سالو نیم دنبال دکتر خوب بود ک اخرم پیش بلاجی عمل کردم. چقد هزینش شد. دلیل این همه کجی رو توضیح ندادن

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
من 1سالو نیم دنبال دکتر خوب بود ک اخرم پیش بلاجی عمل کردم. چقد هزینش شد. دلیل این همه کجی رو توضیح ن ...

من نزدیک 17 دادم. اول گفتن صورتت غیرقرینه بوده. بعد عکسای قبلم دیدن گفتن پوست ضخیم بوده باز یه عکس دیگه که از نمای نزدیک بود نشون دادم. آخر کار گفتن باید ماساژ بدی. خودشونم ماساژ دادن دوباره قالب گرفتن

من نزدیک 17 دادم. اول گفتن صورتت غیرقرینه بوده. بعد عکسای قبلم دیدن گفتن پوست ضخیم بوده باز یه عکس د ...

الان بازش کردی؟ خوب شده 

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
نه دیگه دوباره قالب گذاشته. قرار هست شنبه باز کنه. ولی استرس گرفتم. الان بینیه از قبل عمل خودم بدتره

خو مسئولیتش گردنشه ان شاء الله درست میشه مراقبتای ک گفته رو درست انجام بده

خو مسئولیتش گردنشه ان شاء الله درست میشه مراقبتای ک گفته رو درست انجام بده

آخه مسئولیتم گردنشون نیست. در اتاق عمل بعد از اینکه پول گرفتن ازت تعهد میگیرن که از قبل بهت گفته شده ممکنه نتیجه ای که میخوای نگیری یا حتی غیرقرینگی وجود داشته باشه. درصورتیکه من روز مشاوره که رفتم تا دید گفت بینیت عالی میشه. ممکنه فقط انحراف بینیت کامل برطرف نشه. چون من اصلش بخاطر انحراف رفته بودم. حتی قرار بود ظاهر بینیم زیاد دستکاری نشه. 

آخه مسئولیتم گردنشون نیست. در اتاق عمل بعد از اینکه پول گرفتن ازت تعهد میگیرن که از قبل بهت گفته شده ...

ب من گفتن ممکنه 1درصد انحرافت برگرده اگه برگشت باید باز عمل بشی بعد گفتن این فقط از 100 نفر 1نفر برگرده ولی مگه میشه دکتری ک از کارش مطمئن باشه این حرفا قابل قبول نیست من اومدم مشکلمو برطرف کنم ن اینکه هز ینه الکی

ب من گفتن ممکنه 1درصد انحرافت برگرده اگه برگشت باید باز عمل بشی بعد گفتن این فقط از 100 نفر 1نفر برگ ...

آره. منم چند تا دکتر رفتم میگفتن ممکنه برگرده انحرافت. ولی احتمالش کمه. آخه من انحرافم قدیمی بود. ولی اینکه ظاهرش رو خراب کنن خیلی ستمه. اگر فکر میکرد ممکنه کج بشه بینیم باید از اول میگفت. چون بلاخره من با انحرافه چند سال بود ساخته بودم و خیلی مشکلی نداشتم. ولی ظاهر بینیم واقعا بد نبود که بخوام دست بزنم و الان بدتر از قبل باشه. 17 میلیونم پول داده باشم. کلیم اذیت شدم. 

آره. منم چند تا دکتر رفتم میگفتن ممکنه برگرده انحرافت. ولی احتمالش کمه. آخه من انحرافم قدیمی بود. ول ...

حق داری عزیزم ان شاءالله ک برطرف میشه