2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

202 بازدید | 18 پست

سلام دوستان،من ۹ماهه عروسی کردم الان یه هفتس شوهرم بداخلاق شده البته کمی بهش حق میدم چون شب کاره صبحام میره پیش باباش سرکار تا ظهر،یکمم مریض شده علائم سرماخوردگی داره یه هفتس میگم برو دکتر نمیره،الان اومد خونه منم ناهار آماده کرده بودم گفت نمیخورم بعدم رفت رو تخت یکم با گوشیش ور رفت بعدم که من گفتم چته مگه من چیکار کردم که اینجوری رفتار میکنی بیشتر عصبی شد و گفت مریضم حوصله ندارم یه ماه برو خونه بابات حوصله ندارم. خیلی بهم برخورد اصلا گریم بند نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودت میگی مریضه و شیفت شب کار میکنه و صبحم میره سرکار😞

دیگه اون سوالت به چی بود عصبانیش کردی🙄

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

خیلی حرف زشتی زده

اگه حمایت پدرمادرتوداری بهشون بگو تا زنگ بزنن بهش بتوپن که دیگه این حرفشو تکرار نکنه 

یا به پدر و مادر خودش بگو

به یکی که بشونتش سر جاش

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

خوب وقتی میگی حال نداره و بی حاله ،چرا گیر میدی 

منم وقتی مریض میشم حوصله ندارم جواب بدم ، الانم که شرایط بده 

شاید نگرانه که کرونا داشته باشه ،این اصلا ربطی به این ندارن که شما کاری کرده باشی فقط بیماره

به جای جر و بحث و اوقات تلخی یه سوپ بزار ، دور ازش باش که شما نگیری خدایی نکرده

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
خوب وقتی میگی حال نداره و بی حاله ،چرا گیر میدی  منم وقتی مریض میشم حوصله ندارم جواب بدم ، الا ...

الان که مریض شده خیلی هواشو داشتم ولی بهم بی محلی میکنه و نمیخواد صحبت کنه 

من خودم حدس میزنم ولی میگه نه سرما خوردم

منم همسرم‌روزهای اول مقاومت میکرد

حتی سزما خورده باشه بی حالی و کسالت ش طبیعی 

سعی کن سوپ براش درست کنی ابمیوه بدی کمی دور برش باش چیزی نگو نا خوب شه بعدن صحبت کن بگو که ناراحت شدی فعلن چیزی نگی بهتر ادم مریض میشه کم حوصله میشه هر چیزی میگه