2777
2789
عنوان

کی میدونه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ینی چی

بالاتر از طوفان برو(بلند شو rise) و اونوقت طلوع خورشید رو میبینی

دوستان بیاید کلمه بذار رو درست بنویسیم به این فکر کنید اگه خواستین یه جایی فرم پر کنین یا به شخص مهمی پیام بدین اونوقت بزار بنویسین مطمئنا طرف مقابل دیگه اهمیتی قائل نمیشه.ممنون گل ها😘درستش بذار هست چیزی رو در جایی بذاری!یا بذاری کسی کاری کنه(اجازه دادن)
خدایا   گوگل translate   داره ترجمه انلاین

😂 اونجا دیر جواب میدن😂😂

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
بالاتر از طوفان برو(بلند شو rise) و اونوقت طلوع خورشید رو میبینی

ببخشیدا ک میپرسم مطمئن هستید؟

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
ببخشیدا ک میپرسم مطمئن هستید؟

اره گلم

دوستان بیاید کلمه بذار رو درست بنویسیم به این فکر کنید اگه خواستین یه جایی فرم پر کنین یا به شخص مهمی پیام بدین اونوقت بزار بنویسین مطمئنا طرف مقابل دیگه اهمیتی قائل نمیشه.ممنون گل ها😘درستش بذار هست چیزی رو در جایی بذاری!یا بذاری کسی کاری کنه(اجازه دادن)
اره گلم

یه چیز دیگه هم است لطفا جواب بده عزیزم

یه چیز دیگه هم است لطفا جواب بده عزیزم

جان

جان

باشه الان عکسو میزارم برام ترجمه کن ممنونم

کلماتو بزن ترجمه گوگل معنیشو میاره

من نمیدونم چجوریه😂😂اون سایتی ک شما میگی ترجمه میکنه😂😂😂