2777
2789
خب شوهرمه نباید ازم دفاع کنه شاید من روم نشه جواب بدم

خب نگو خواهرت اذیتم میکنه

بگو من روم نمیشه به خواهرت بگم فلان میشه تو که بهش نزدیک تری بگی

بعدم حالا اون یه چرت و پرتی میگه شما چرابه خودت میگیری

بزار اونقدر حسودی کنه که بترکه

شما ناراحتیتو نشون بدی خوشحالم میشه که موفق شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن خودت مشکلت حل کنی بتونی جواب بدی نمیتونی به حرفاش اهمیت نده اکثرا رو خانواده حساسن

یا با همسرت حرف بزنی اول در مورد چیزهای دوست نداری حرف بزن‌بعد بگو نگو خواهرت که بارمنفی داره اسمش ببر  بگو فلانی انروز اینطور گفت من ناراحت شدم 

با سیاست بگی و نه با بحث و دعوا 

خوب همون موقع نباید گفت و با ارامش و بدون موضع گیری حرف روپیش بکشید .اینطوری بهتر جواب میده ..همسر من بینا بین هست یا از همون اول حق زو ب من میده یا خانوادش پرش کنند الکی بهم بگه مقصر تویی من هیوی نمیگم دو روز ک گذشت و سرسنگین بودم  اشتی میکنم و ،با ارامش همه حرفامو بهش میگم .البته میگم فقط شنونده باشه میگم و میرم سراغ کارام ،همسرم هم فکر میکنه و میبینه حق با منه ،بر میگیرده به حالت عاذیش 

اسی شوهر منم اوایل اینجوری بود

البته خواهر نداره اما تا از مامانش و حرفای خاله هاش میگفتم بدش میومد اما انقدر گریه کردم و گفتم تو همش پشت اونایی و منو قبول تداری و دروغم چیه چرا اخه باید دروغ بگم که دیگه باور کرد حق بامنه 

البته خودش نمیگفت دروغ میگی،میگفت تو داری اشتباه برداشت میکتی اونا منظور بدی نداشتن 

دیگه الان من از خاله و مامانش میگم و اونم همراهی میکنه و حتی باهم میخندیم بهشون

چندبار هم به خاطر من بهشون حرف زده 

از اون‌موقع به بعد خیلی بیشتر دوسش دارم 

یمدت بود میخواستم بخاطر حرفای مامان و خاله ش طلاق بگیرم و همش تو خونه حرف طلاق میزدم 

شوهر من خیلی جالبه مثلا اگه بگم مامانت مثلا اینجوری بهم گفت یا اینو گفت بهم میگه نه فلان اشتباه میکنی منظورش این نبوده ولی بعدا به اونا میگه چرا اینجوری کردین

همینطور برعکسش اونا اگه بهش بگن جوابشونو میده ولی به من هم میگه 

خداروشکر