2777
2789
آخه واقعا چیزی نبود که تو صدتا عکس بزاره‌....تو یک عکسم جا میشد...گرچند ناراحت شدم ک همچین مارک های ...

باید باب دل شما باشه حتما ک اون ذوق کنه؟به جای آشغال خطاب کردن لوازم کسی،یکم به اخلاق و منش خودتون فکر کنین ک اینجوری ژست از بالا ب پایین نگیرین

آخه واقعا چیزی نبود که تو صدتا عکس بزاره‌....تو یک عکسم جا میشد...گرچند ناراحت شدم ک همچین مارک های ...

بده با جنس های ارزون خوشحاله؟

همه که نمیتونن جنس اصل بخرن ...اونم تو این گرونی

ناراحت شدن نداره

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااااا این چه ربطی به اون داره

ربط داره دیگه بعضیا میرن با پولایی ک دارن رو الکی ب باد میدن بعد وقتی یکی ی چی میخره میشینن حسودی😑🤦‍♀️

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

یکی بود طلاهاشو گذاشته بود،چندتیکه طلا اجرت پایین ازاین حلبی ها که فقط ظاهرسنگین دارن،از این خانم ها ...

دقیقااا

انقد بدم میاد تاپیک یا عکس طلاهاشونو میذارن!!!بعدم مینویسن نظر بدین دوستان😒😑

حالا گیرم نظر منفی دادیم میخوای چیکار کنی مثلا؟میبری میفروشی یا تعویضشون میکنی؟؟کلی هم ضرر میکنی بخاطر نظر چهارتا کاربر؟

یعنی چی اینکارا مثلا؟شاید ملت خوششون نیاد ناراحت نمیشی؟بعد میگن نظر کاربرا مهم نیس 😐اگه نیس پس چرا در به در دنبال تائید دیگرانین!!؟تا میای یه چی بگی میگن کور شود چشم حسود😀من خودم خدا رو شکر کلی طلا دارم ولی حتی خانوادمم نمیدونن چقدر طلا دارم بخدا.اون روز اتفاقی مامانم دید بعضیاشونو میگه کی اینا رو خریدی نمیگی میترسی مادرت خوشحال شه؟😀میگم نه بابا واسه چی جار بزنم اخه.که چی مثلا

Kiziim
باید باب دل شما باشه حتما ک اون ذوق کنه؟به جای آشغال خطاب کردن لوازم کسی،یکم به اخلاق و منش خودتون ف ...

اینطور آدمها تو مجازی شاخ میشن وگرنه تو واقعیت همین جنس فیک هم نمیتونن بخرن😑

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

من دوست دارم خریدها و عکس خونه ها رو ببینم . شادی چه عیبی داره . خودم شاید اصلا تو سال نتونم یه وسیله برای خونه ام بخرم یا حتی برای خودم دلیل نمیشه بدم بیاد بقیه خرید میکنن . یا خونه ام به شیکی خونه دوستان نباشه یا وسایلم قدیمی باشه از خونه دیگران بدم بیاد که بهترن.  خوشحال میشم می بینم .

بعضی چیزا واسه ایده بد نیست ولی با این حرف که میگید یکی نداره ناراحت میشه موافقم من خودم به شدت حسرت خونه دارم و استقلال داشتن هروقت تاپیکای عکس خونه میبینم میگم یعنی فقط منم که حتی در حد اجارم خونه ندارم واسه همین اصلا تاپیکای عکس خونه رو باز نمیکنم حتی خود تاپیک باز نشده هم میبینم بی اختیار به خودم میگما ولی خب دوست ندارم حال اونی که با ذوق گذاشته بگیرم 

واقعا عیبی ندارد یه تبادل نظر عادی هست که تو دنیای واقعی صورت میگیره حالا دیگه هرچی میشه با خودشون

ولی کلا من تازه فهمیدم خیلی فضای مجازی به خصوص اینجا رو جدی نگیرید من کاری به این بحث ندارم ولی یه سری رفتارها و سبک نوشتار هایی رو تو تاپیک ها میبینن که واقعا متعجب میشم و تاسف میخورم که اینقدر ادبیات یه سری در بعضی مواقع زشت و زننده و به دور از ادب هست

من گمان میکنم که همیشه ذره ای دیوانگی برای خلق سرنوشتت لازم است #مارگارت_ یورسنار                              تو فکر می‌کنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی.                               🎶🎤🏃🏻‍♀️ 
من دوست دارم خریدها و عکس خونه ها رو ببینم . شادی چه عیبی داره . خودم شاید اصلا تو سال نتونم یه وسیل ...

واقعا منم همین فکر رو دارم اون کسی که برش میاد یا ناراحت میشه تو زندگی عادی با اطرافیانش واقعا به سختی میخوره وای من همیچن شخصی رو دیدم حتی اگه کسی به جاریش سلام میکرد خون بپا میکرد فکرش کوتاه بود و آدم حسود و نالایقی بود 

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝

منم خدایی عکس خونه و خرید گذاشتنو اونم تو این اوضاع تورم و بدبختی دوس ندارم

اصلا ربطی به حسادت نداره بخدا.چرا تا یکی کامنت مخالف میذاره زود برچسب حسادت میزنین بهش واقعا؟؟

من خودم استقلال مالی دارم خدا رو شکر وضع مالیمون بد نیس ولی تو اینستام چند تا عکس انگشت شمار بیشتر ندارم..

تا اینستا رو باز میکنی یا عکس چهار تا وسایل گلگلی فیکه یا عکس قهوه و شکلات و کیک و آشپزی و عصرونه و عکسای ادیت شدس یا اینکه عکس طلاس که بعضی خانوما میذارن!!

و مطمئن باش نود درصد اینها کل سال رو بشمری دو تا کتاب بیشتر نخوندن !!همش خودنمایی همش تظاهر به اینکه وای من خوشبخت ترینم و فلانم.حالا تو کپشنشونم مینویسن به حرف هیچ کس اهمیت نده و فلان.نظر هیچ کس مهم نباشه برات😑اخه اگه نظر هیچ کس برات مهم نبود که هیچ وقت این همه عکس نمیذاشتی که😀

اکثرا هم طبل توخالین و از این بلاگرای تازه به دوران رسیده.البته بجز چند تا انگشت شمار که یه چیزی بارشونه واقعا!

Kiziim