2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خوب شه نترس التماس دعا

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

اصلا حرص نخور مال بچه من ۲۴ بود نزدسک یود روانی بشم بعد دوسال هنوز افسردم واسه اون روزا ولی خوب شد ومن خودما نابود کردم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

چیزی نیست عزیزم میاد پایین من چند سال پیش پسرم و خواهر زادم زردی  داشتن خوب شدن ماشالله الان برا خودشون مردین یازده سالشونه

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔

عزیزم نگران نباش درست میشه پسرجاریم زردیش 17ونیم بود خودت ابلیمو بخورازعطاری شیرخشت بگیر  بعدشم زیردستگاه حالش خوب میشه اصلا خودتو ناراحت نگن الان پسرجاریم ماشالا نوزده ماهشه از دیوارراست بالا میره 

عزیزم کاسنی با پنبه بکش بدنش، میگن یه دونه از انار رو بچکونی تو دهن بچه زردیش رفع میشه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht