2777
2789

به خدا بدم میاد تو درو همسایه یا محله به دوستای شوهرم که یا مجردن یا همسن شوهرم هستن سلام بدم.انگار خفه میشم.ولی به پیرمردا یا مسن ترا راحتم .اذیت نمیشم .شماها اینجورید یا من نرمال نیستم.دوست شوهرم مجرده میبینمش از دور سرمو میندازم پایین که مثلا من ندیدمت تا رد شم برم خودش زیر لب سلام میده .منم خووم رو میزنم به اون راه .واقعا فاز بعضیا چیه .توقع داره من بهش سلام کنم؟؟؟؟

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست ندارم اخه دلیلی نمیبینم

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
دست کن تو دهنت که صدات نازک نشه بگو سلام.مثل قدیمیا

صدام نازک نیست اصلا بدم میاد سلام بدم .خیلی هم جدی ام ولی میدونم طرف فکر میکنه من بی ادبم

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.

منم ب بعضیاشون سلام میدم...ب بعضیا نه

اخ ب یکیشون نگاهم کنی فک میکنه چ خبره منم اصلا ندید میگیرم😶

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋

من از سلام کردن و خوش و بش کردن با هیچ مردی خوشم نمیاد همش با اخمم باهاشون تو چشمشونم نگاه نمیکنم اصلانم مذهنی نیستم باحجاابم نیستم

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
منم دوست ندارم اخه دلیلی نمیبینم

دیروز به شوهرم گفتم دلم نمیخاد سلام بدم.آخه سلام میدم طرف انتظار داره وایسم حال واحوالم بکنم .به شوهرم گفتم میگه تو سلام بده وبرو.به خدا از خونه میخام برم بیرون عذابه