2777
2789
عنوان

سوال واجب دارم تروخدا بیان

449 بازدید | 44 پست

اینجا کسی هست که تنها باشه تو دنیا یعنی فقط خودش وبچش وشوهرش

با تنهایی چیکارمیکنین؟بدون رفت وامد چطوری میگذره؟

بچتون چطوری معاشرت یاد میگیره وقتی نه کسی میاد نه کسی میره؟

این سکوتو تو زندگیتون چطوری میشکنید؟

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچکس.

من از وقتی ازدواج کردم‌ و محل سکونتم عوض شده اینجا هیچ کسیو ندارم ولی با دوستای شوهرم و خانوماشون رفت و امد‌ دارم.البته خواهر شوهرام و برادر شوهرام هستن ولی رابطه نداریم🙄

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

با فامیل رفت وامد کردن اصلا خوب نیست فامیل به چه دردی میخورده عزیزم با چنتا از دوستای خوب رفت وامد کن  دوست ۷وب ار فامیل بهتره من هرچی ضربه خوردم از فامیل بوده چع مادر شوهر چه یرادر خدا دوستت داره که مثل خودش تنها کرده غصه چه چیز بی اهمیتی رو میخوری

من از وقتی ازدواج کردم‌ و محل سکونتم عوض شده اینجا هیچ کسیو ندارم ولی با دوستای شوهرم و خانوماشون رف ...

همینم خوبه 

بدبختی اینه من شوهرم مریضه دوست اونجوری که بیان وبرن هم نداره

با فامیل رفت وامد کردن اصلا خوب نیست فامیل به چه دردی میخورده عزیزم با چنتا از دوستای خوب رفت وامد ک ...

خودمم همین فکر رو میکنم منتهی میبینم بچم ازهمه چی محرومه همش خونه تنهاس دلم میسوزه براش همبازی نداره فامیل نمیشناسه تنهاس حوصلش سر میره،