2777
2789

نمیخام باش اشتی کنم میخام یه مدت طولانی باش قهر بمونم چیکار کنم کوتاه نیام...من زود خنده ام میگیره تو قهر...زودم دلم صاف میشه😭نمیتونم ناراحت بمونم

بهم راهکار بدین

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عواقب خوبی نداره اینکار

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

راهکار بدیم قهر بمونی؟ ما همیشه واسه آشتی راهکار میدیم😁😁😁

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خب برای چی قهرباشی؟

امروز صبح بام تماس گرفت ک غذا درست کن باخونواده دوستم بریم بیرون منم گفتم باشه

بعد دوستش بهم زنگ زد که نمیخاد چیزی درست کنی مهمان ما هستین همه چی باخودمونه و...

بعد ب شوهرم زنگ زدم گفتم ک دوستش اینجوری گفته اونم گفت خوب باشه ب خودم گفته پس چیزی درست نکن من گفتم باشه و خوابیدم باز...اخه من تاصبح بیدار میمونم و درس میخونم و صبحا تا ظهر میخوابم چون روزا بخاطر دخترم نمیتونم بخونم

عزیزم منم خیلی قهر کردم و کوتاه نیومدم سر همین زندگیم خیلی بد شد و رو ب نابودی رفت . از من میشنویی اصلا نذار قهرت ب روز بکشه . من ۲هفتم قهر بودم ولی هیچی نشد جز دوری از شوهرم

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
امروز صبح بام تماس گرفت ک غذا درست کن باخونواده دوستم بریم بیرون منم گفتم باشه بعد دوستش بهم زنگ زد ...

بعد ساعت ۱۱ زنگ زد شوهرم گفت اماده ای بعد دید صدا من خواب الوده گفت مگ خوابی.‌‌گفتم اره خوب الان اماده میشم اونم گفت اصلا لازم نکرده نمیریم بعد زنگ زد دوستش ک ما نمیایم زن دوستشم زنگ زد ک چرا؟؟؟من بهش جریانو گفتم اونم گفت خوب ما منتظر می مونیم خلاصه دیدن ن شوهرم گفته نمیایم غذاشونو برداشتن اومدن خونمون...من زود چایی و اب اماده کردم بعد شوهرم جلو اونا گفت ببینین زنم زرنگه اب اماده کرده...منم گفتم لطفا طعنه نزن میدونی تا صبح درس میخونم و برگشتم تک اشپزخوته ابن حرفش واقعا اشکمو دراورد جوری ک زن دوست شوهرمم اشکامو دید...خیلی ناراحتم حس میکنم جلو بقیه تحقیر شدم