2777
2789
عنوان

بچه ها پسرم سه سالش شده بیاین ی لحظه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 38 پست

بچه ی منم تقریبا سه سالشه،با ادم بزرگا و بچه های پنج شش سال به بالا خوبه ولی اصلا با بچه های همسن خودش نمیتونه بازی کنه،همش دعواش میشه و گریه میکنه،وقتیم میگم چرا دعوا میکنین میگه فلانی بلد نیس نوبتی بازی کنه یا فلانی بلد نیس بازی کنه زور میگه و ...خودش اسباب بازیاشو به دوستاش میده ولی اونا نمیدن اینم حرصش میگیره که اونا قانون بازی رو بلد نیشتن همه چیو واسه خودشون میخوان،واقعا نمیدونم چیکارش کنم،به نظرم از وقتی کرونا اومده این رفتارش شدیدترم شده،قبلا میرفت مهد کم کم داشت یاد میگرفت ولی گند زده شد بهش😅

عزیزم منم پسرم دوسالش خوب حرف نمیزنه باکسی بغیر از خودمون دوست نمیشه بیشتر باباش داداشش بازی میکنه خ ...

بچه دو ساله هنو بلد نیس بازی گروهی کنه از 3سال ب بعد کم کم یاد میگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دو ساله هنو بلد نیس بازی گروهی کنه از 3سال ب بعد کم کم یاد میگیرن

با داداش کوچیکش تازگی ها بازی میکنه ولی بیشترش جنگه چنگ انداختن 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             

دختر منم اصلا با بچه غریبه بازی نمیکنه میترسه انگار ولی اگه آشنا باشه یا باهاش خوب بازی کنه اونموقع بازی میکنه میترسه مثلا بزننش تا خیالش راحت نشه اخت نمیگیره ۲ سال و نیمس

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

متاسفانه کرونا سبب شد، بچه ها کمتر بتونن اجتماعی بشن، مهد، خانه بازی، پارک، دورهمی با همسن سالشون  و فامیل، خوب خیلی خیلی کم شده و این واقعا برا بچه های تک فرزند مشکل ساز تر شده😔 بچه بعد سه سالگی دیگه باید یاد بگیره که با همسن  سالاش بازی کنه، اسباب بازی هاشو بتونه شریک شه، حس مالکیت قبل از سه سالگیش باید الان کمتر بشه...