2777
2789

اول از همه ۱۹ سالمه و میخوام بگم لطفا خواهشا التماستون میکنم ک ب بچتون یا بچه های فامیلتون فشار روانی کنکور وارد نکنین !😔

زنگ نزنین بگی رتبت چند شد ؟ یا چی قبول شدی مقایسش نکنین تحقیرش نکنین سرزنشش نکنین😔🙏

من دو یا سه روزه پیش ک نتایج اومد خیلی خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم زده مردود کلا پنج دقیقه بعدش گوشی خودم و بابان و خونمون رو ترکوندن هی میگفتن چی قبول شدی فضولا ؟🙄 منم ک مردود بودم انچنان زدم زیره گریه رفتم توی حیاط خوابیدم رو زمین داد میزدم و سرم رو میکوبیدم ب زمین 😳 با تیغ جوری دستا و شکمم رو خط خطی کردم ک هیچی دیگ ..هنوز زنگ تلفنا قطع نمیشد 😳..مامانم اومد دستام رو گرفت تا یه روز از کنارم تکون نمیخورد !شب ک شد رفتم بالا پشت بوم خواستم با قرص خودکشی کنم ولی کافی نبود دنبال قرص برنج رفتم ولی پیدا نکردم خواستم دار بزنم خودمو ولی مامانم و خواهرم مث سایه دنبالم بودن شدیدا ب فکر خودکشی بودم ک زنگ زدم ب روانشناسم منصرفم کرد ی خورده امید وارم کرد 

همه اینا رو گفتم ک بگم ب بچه های کنکوری فشار نیارین😭😭😭😭😭

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اونطوری بودم و هستم😔😔😔😔

من الان ی خورده بهترم ..الهییی درکت میکنم😭😳 پس تنها نیستم ای کاش این فشار نمیاوردن!

من دانشجوئم خودم بعد امسال خیلی الکی کنکور دادم بعد خالم بهم پیام داده ک اره فلانی این قبول شده اون قبول شده تو هیچی بلد نیستی اصن بلد نیستی درس بخونی😐😐

متاسفانه فرهنگ و شعور خیلیا پایینه تو توجه نکن 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

چقدر دیونه ای... بشین درس بخون مثل ادم قبول میشی... بهترین رشته هم قبول میشی.. گور بابای حرف مردم... دوست من بعد جهار سال هنوز داره کنمور میده امسال پزشکی ازاد اورد.. تازه میوه میمونم تا دولتی بیارم.

مگ درس چیه ک بخاطرش خودکشی کنی اخه

اخه ادم مردود باشه و این همه زنگ بزنن و بگن قبولی یا ن بعدم بگی ن مسخرت کنن😳

زندگی جریان داره گلم شاید یه سال دیگه به این  فکرایی که کردی خندت بگیره

منم با رتبه ۳۸۰۰ منطقه ۲ مردود شدم سال ۹۶ فکر میکردم دنیا تموم شده واسم ولی کلی اتفاقای خوب افتاد  

خوش اومدی آوای مامان😘😍

حالا یه سری خاله خان باجی میان میگن وااااا بزرگ شو یکم خودکشی چرااا

هرکی تو هر شرایطی یه حسی داری

قدرت درک ندارین قدرت بستن دهن رو داشته باشید

عزیزم من درکت میکنم واقعا واقعا شرایط سختیه.

بخصوص که سهمیه پذیرش پسرا دوبرابر دخترا بود امسال

به زبان آفتابگردان ها سخن میگویم، من یک گفتاردرمانگرم🌻 پروفایل رنگ چشم خودمه💛

وای مثه فامیلای ما امسالم که قبول شدم باز میگن دوره شهرش میخوای چیکار کنی دلم میخاد چشامو ببندم فحش بدم بهشون فقط

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است