2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 34 پست
تنها راهش اینه که کیسه آب گرم بزاری

دست خودم هم که میخوره به پام دود از سرم بلند میشه نمیشه اصلا بهش دست زد به زور پماد زدم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو یه نفر برات این کارو کنه. اصطلاحا میگن سیاتیک بارداری

هیچکی پیشم نیست شوهرم رفت دخترم رو بخوابو نه خودش زودتر خوابش برد😂 مگر خودم به زور پاشم پام بزارم زیر آبگرم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
الهی😧😧😧انشالله آروم میگیری منم درد لگن امونمو بریده 😭😭😭😭😭

ممنون عزیزم منم وقتی میشینیم دیگه نمیتونم تکون بخورم لگنم خشک میشه ایشالله زودتر فارغ شیم هممون به سلامتی یه نفس راحت بکشیم

ممنون عزیزم منم وقتی میشینیم دیگه نمیتونم تکون بخورم لگنم خشک میشه ایشالله زودتر فارغ شیم هممون به س ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه.

انشاگلله بهحق این روز عزیز همه متتظرا تجربش کنن😍

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
پاهاتو بالاتر باید بزاری چون سنگینی افتاده پایینش لخته شده ارروم بزار توو تشت اب گرم 

ممنون حتما این کارو میکنم 

انشالله خدا از دهنت بشنوه. انشاگلله بهحق این روز عزیز همه متتظرا تجربش کنن😍

انشالله شما کی وقتته؟؟ طبیعی هستی؟؟