2777
2789

سطح هوشیار اومده پایین به سختی داره نفس میکشه ای خدا، 😭😭

یه دستگاه تنفس دیگه براش آوردن 😢😭😭😭

من اینجا از چند شنیدم دعایه بچه ها نی نیسایت در حق کاربرا برآورده سده 

تو رو به امام حسین دعا کنید که بچه هاش یتیم نشن 

😭😭😭😭

یه لحظه بابای خودمو تصور کردم قلبم تیر کشید 😢😓😓

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

إن شا الله سلامتیش 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناه بر خدا ان شاءالله خدا شفاش بده خیلی بدحال داشتیم ک خوب شدن

می دونم عزیزم ولی متاسفانه ایشون سرطان داشتن و دارو مصرف میکردن و شیمی درمانی میشدن والان... 😢😢

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
هفت تاحمدشفا ميخونم

واقعا ممنونم 💚😓

امیدوارم حالشون خوب بشه عزیزم خدا شفا بده🙏🏻🙏🏻

💚❤️خیلی ممنون انشالله 

الهي سلامتيشونو بدست بيارند به نيتشون شمع روشن كنيد و دعا كنيد ارتعاشو بالاميبره شمع

ممنونم💚

می دونم عزیزم ولی متاسفانه ایشون سرطان داشتن و دارو مصرف میکردن و شیمی درمانی میشدن والان... 😢😢

توکلتون به خدا باشه

زندایی شوهرم دیابت داره هفته ای سه روز دیالیز میشه

خداروشکر کرونا گرفت خوب شد

خدا💖 
توکلتون به خدا باشه زندایی شوهرم دیابت داره هفته ای سه روز دیالیز میشه خداروشکر کرونا گرفت خوب شد

ممنونم 💚 

خدا روشکر 

فقط خدا بهمون رحم کنه 

امیدوارم این بیماری دیگه ریشه کن شه

خدا کمکش کنه

مام بیماری زمینه ای دوتا داشتیم که خوب شدن

یکیشون ک خیلی وخیم بود

خدا وشکر خوب شده

هیچ برگی بدون اذن خداوند از زمین نمی افته،پس هیچ غیرممکنی نیست ک برا خدا غیرممکن باشع

اگه بخواد مرده رو زنده میکنه

پناه بر خدا

خدا کمکش کنه مام بیماری زمینه ای دوتا داشتیم که خوب شدن یکیشون ک خیلی وخیم بود خدا وشکر خوب شده ...

خدا روشکر 

بله شما درست میگید هر چی خدا بخواد 

توکل بر خدا