2777
2789
عنوان

سوتی خیییییلی بد شوهرم پیش مادرش😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 45 پست
ای خواهر کجاشو دیدی فدای سر بچه ام...مهم منم

هر وقت دیدیش بگو منم رفتم حموم موهام خیسه 😅بگو واجب نباشه نمیرم ها 😅انقدر رفتم سر درد دارم هر روز حموم بزار اونجاش بسوزه

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه طور روش شدد مادر شوهر من گفت جلو شوهرت لباس خواب بپوش پسرم حال کنه  خودش هدیه داده بود ل ...

همینو بگو مردم چ بخیلن!!!من حتی از فکر اینکه ی روزی پسرام عاشق یکی بشن کنارش خوشحال باشن و کیف کنن روحم تازه میشه دیگه زن بگیرن ک از ذوق میمیرم😍😂

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
هر وقت دیدیش بگو منم رفتم حموم موهام خیسه 😅بگو واجب نباشه نمیرم ها 😅انقدر رفتم سر درد دارم هر روز ...

من توی روش گفتم من دلم میخواد هفته ای ۱۰۰بار رابطه داشته باشیم...به شما ربطی نداره

فضول خانم

همینو بگو مردم چ بخیلن!!!من حتی از فکر اینکه ی روزی پسرام عاشق یکی بشن کنارش خوشحال باشن و کیف کنن ر ...

اره من پسرم ۱۶ ماهشه اون روز به شوخی گفتم زن بگیرم برات خندید انقدر ذوق کردم اشکم از تصور اون لحظه در آمد

اره من پسرم ۱۶ ماهشه اون روز به شوخی گفتم زن بگیرم برات خندید انقدر ذوق کردم اشکم از تصور اون لحظه د ...

ای جانم خدا حفظتون کنه برای هم❤❤❤

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
من توی روش گفتم من دلم میخواد هفته ای ۱۰۰بار رابطه داشته باشیم...به شما ربطی نداره فضول خانم

به تخمدان سمت چپت 

بترکه از حسودی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
اره بابا...خودش اونقد بچه داره از کجا اومدن

والا انگار توکل زندگیش داشتن تو اتاق با شوهرش حمد و سوره شونو درست میکردن

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
شانس گند منه دیگه

ولش کن تو کار خود باش اونم آب بریزه اونجایی که میسوزه

ولی خوش به حالت مادرشوهر خوبی داری من اصلآً شانس نداشتم باز خداروشکر شوهرم خوبه

مادر شوهرم زن بی نظیریه البته نامادری همسر جانه 💖💖