2777
2789
عنوان

سوتی بخاطرنی نی سایت

332 بازدید | 24 پست

یعنی امروز ی جوری ضایع شدم که خدامیدونه😂گوشی دستم بود تو ی داروخونه بودم میخاستم قرص بگیرم بیکاربودم گفتم تانوبتم شه نی نی سایت بخونم ی تاپیک بود عنوان خواهرشوهر،یهو آقاعه گفت خانوم بفرما چی خواستین شما،خواستم بگم ی بسته قرصه،اشتباه گفتم ی بسته خواهرشوهر دارین،خدا پدر این ماسکا روبیامرزه که ادم باید هرچیزیو دوبار تکرارکنه چون نمیشنوه طرف😂خلاصه دیگه تاپیک خواهرشوهری نمیخونم✋

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
خندیدم چه قدر خدا خیرت بده😁😂 من جای اون آقاهه بودم و فهمیده بودم می‌گفتم آخه چرا میخوای خواهرشوهر ...

سربی دردسر داری خواهرشوهر واسه چته😂😂😂😂😂

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
منم امروز مامانم درباره پختن غذا سوال میکرد منم دلشتم پست میگذاشتم توش نوشتم بزار کامل بپزه سریع ویر ...

حالا بدترین از این اینه که همزمان تو دوتا تایپک باشی سوتی بدی پست هارو اشتباه بفرستی بارها دیدم خیلی خوبه😂

از شکموهای سایت هستم