2777
2789
عنوان

سوتی بخاطرنی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 24 پست
حالا انصافا اگه خواهر شوهر میخوای من یه پک سه تایی دارم بیا بردار ببر رایگان

ن حداواست نگهشون داره✋😂😂😂خودم یدونه دارم دقیقا خونشون سرکوچمونه روزی دوبار میبینمش،البته خدایی عین خواهرمه اتقد مهربونه وباشخصیت😂

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن حداواست نگهشون داره✋😂😂😂خودم یدونه دارم دقیقا خونشون سرکوچمونه روزی دوبار میبینمش،البته خدایی عی ...

خب بازم خداروشکر منم خواهرشوهرام بد نیستن مخصوصا یکیشونه خیلی نازه ولی کوچیکه الان یه هفتس از شهرستان اومده خونه ما بعد بخاطر این محدودیت‌های کرونایی نمیره😂😂

از شکموهای سایت هستم  
حالا بدترین از این اینه که همزمان تو دوتا تایپک باشی سوتی بدی پست هارو اشتباه بفرستی بارها دیدم خیلی ...

وای اره 😂😂😂😂😂اتفاقا پریشب یه خانمهی یه تومار نصیحت و ریز ودرشت بار یه خانمه دیگه کرده بود طرف سنگوب کرد گفت اینا چیه به من میگی 😂😂😂😂یا اشتباه ریپلای کنی .........

❤❤❤❤
خب بازم خداروشکر منم خواهرشوهرام بد نیستن مخصوصا یکیشونه خیلی نازه ولی کوچیکه الان یه هفتس از شهرستا ...

اوه اوه من بجات باشم500جریمه رومیدم میگم فقط برو😂😂😂🏃🏃🏃

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌