2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی من چیه خانوما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 46 پست
تند تند میزنه و نفس کم میارم همش

به احتمال زیاد دختر باشه

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشالله که همینطور که میگین باشه🙂 خیلی دوس دارم دختردار بشم یعنی میشه خدااا🤲

انشالله به مراد دلت برسی  خدا یه نی نی دختر خوشگل بهت بده مثل دختر ناز خوشمل خودم

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
حالا شما از رو علائم میگین یا عکس سونو؟

از روعلایم

انشالله به مراد دلت برسی  خدا یه نی نی دختر خوشگل بهت بده مثل دختر ناز خوشمل خودم

اشالله 🤲

خدا گل دخترت رو حفظ کنه.

منم یه پسر دارم دلم میخواد دختر هم داشته باشم. خونه ی بدون دختر احساس میکنم یه چیزی کم داره😔

موقع سونوگرافی ۱۲ هفته دکتر گفت احتمالا پسره. حالا دلم میخواد اشتباه بشه😉

اشالله 🤲 خدا گل دخترت رو حفظ کنه. منم یه پسر دارم دلم میخواد دختر هم داشته باشم. خونه ی بدون دختر ...

ممنون عزیزم انشالله خدا پسرتو حفظ کنه یه دختر خوشگل بهت بده من یه پسر بزرگ دارم خیلی دختر میخواستم خدا به دعاهای جواب داد یه دختر بهم داد.

موقع سونوگرافی به خواهر منم گفتن که ضربان قلبش بهش گفتن دختره بچه ت.ولی توسونوی دوم مشخص شد پسره.

احتمالا زیاد هست اشتباه گفته باشن.

اشالله 🤲 خدا گل دخترت رو حفظ کنه. منم یه پسر دارم دلم میخواد دختر هم داشته باشم. خونه ی بدون دختر ...

چند هفته ات بود رفتی سونوگرافی؟

ممنون عزیزم انشالله خدا پسرتو حفظ کنه یه دختر خوشگل بهت بده من یه پسر بزرگ دارم خیلی دختر میخو ...

بله تو ان تی خیلی امکان اشتباه هست و امیدوارم این اشتباه برا منم اتفاق بیفته واقعا🤲

من دقیقا ۱۲ هفته و ۳ روز بود رفتم سونو و تو سونو هم یه روز کوچکتر نشون داد جنین رو.

من ۱۵ هفته ام بود رفتم سونو مشخص شد که دختره

منم ۱۶ هفته تموم بشه میرم ببینم خدا چی میخواد.

انشالله به سلامتی نی نیت به دنیا بیاد