2777
2789
عنوان

چطورمیتونید..یا میتونن بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 48 پست

چون دو رو هستن😄😄 پس توی روی هم میخندن و پشت سر هم بد میگن.. زیاد دیدم

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دعوای شدیدی کردم

اما الان مجبورم باهاشون ارتباط بگیرم

ولی دیگه هیچ‌وقت مثل سابق نمی‌شم سنگین می‌رم ، سنگین بر می‌گردم

شوخی و خودمونی شدن و نظر دادن و کمک کردن و کلا زندگی کردن با اون افراد رو قطع می‌کنم

ب روشون نمیارم ولی کاری می‌کنم ک هیچ‌وقت یادشون نره چرا انقدر سنگین شدم

واقعا?چرا?

نمیدونم‌..وقتی با کسی دعوا میکنم شبا نمیتونم از فکر بخوازیاد بخوابم....بی زبون نیستما میشورم میزارم کنار ولی قهر کردن عصبیم میکنه

با جاریم بحثم شده....بد جور حالشو گرفتم ولی دوست ندارم باهام قهر باشه

فامیلایه شوهر خواهرم ...فحش ناموس هم بهم دادن اونم سر ارث و مال دنیا ،از زنهای هم نگذشتن .انقد که فحش کش کردن هم دیگرو... ولی باز آشتی کردن با هم رفت و آمد دارن😐البته حقش بود خیلی پز خانوادشو میداد و چسی میومد خدا هم زد پس کلش تا زین پس زر اضافه نزنه😁

اره مادر شوهر من..باعث تا پای طلاق رفتن عروسش شد....الان ده روزه خونا اوناس😂😂

اره...نمونه داشتیم عروسه قهر رفته..اینا میرن از دلش دربیارن گیس کشی مامانشون شروع میشه..الان طرف هنوز عرسشونع

به دورو بودن ربطي نداره ما همه تو جامعه زندگي ميكنيم نياز به هم ديگه داريم بايد حد رابطه ها رو حفظ كنيم تا به مشكل نخوريم اگر خورديم سعي كنيم رفعش كنيم بچه كوچيك نيستيم كه زرتي قهر كنيم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
قهره باهات?منم قهرم باهاش

اره قهره....بازم پدربزرگش فوت کرد من زنگ زدم تسلیت گفتم...

دعوتش کردم خونمون نیومد😂😂😂😂

بالاخره اشتی میکنه....قهر بچه بازیه

چهارتا حرف زد چهارتا حرفم شنید تموم شد رفت دیگه☺

اره قهره....بازم پدربزرگش فوت کرد من زنگ زدم تسلیت گفتم... دعوتش کردم خونمون نیومد😂😂😂😂 بالاخره ...

میدونی.واسه ما فرق داشت.روفرش خونم هرچی خواستن با مادرشوهرم بارم کردن..باهم یکی بودن البته.ونزاشتن حتی دفاع کنم.همش تهمت دروغگویی زدن...خیلی سختم گزشت ...ختی بهش نتونستم تو بگم...بخاطرتهمتشون نمیبخشمون...سپردم بخدا...ولی خب ناحق قضاوت کردن..چون به نفعشون بود.