2777
2789
عنوان

اگر مامانبزرگم خدا بود

227 بازدید | 23 پست

نعوذ بالله جهت فان😊

خدا همه مادربزرگها رو سلامت نگه داره  گوهر گرانبهای و پایه صمیمیت هر خانواده ای هستند.مادر بزرگ من خیلی وقته رفته و واقعا جای خالیش هنوزم بعد۱۱ سال حس میشه💔قدرشونو بدونید 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😃😃😃😃😃

همیشه ازت انرژی میگیرم😍😍😍😍

همیشه لبخند به لبم میاری😍😍😍😍😍😍

دوست دارم😍😍😍😍😍❤❤❤❤

پسر بودم حتما مختو میزدم😃😃😃😃✌😄

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
همیشه ازت انرژی میگیرم😍😍😍😍 همیشه لبخند به لبم میاری😍😍😍😍😍😍 دوست دارم😍😍😍😍😍❤❤❤❤ پسر ب ...

عزیز دلم 😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
همیشه ازت انرژی میگیرم😍😍😍😍 همیشه لبخند به لبم میاری😍😍😍😍😍😍 دوست دارم😍😍😍😍😍❤❤❤❤ پسر ب ...

عزیزم بچه صاحاب داره هاااا

@دلوینت  

تو امضات بنویس متاهل و متعهد من غیرتی ام😒😒

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم بچه صاحاب داره هاااا @دلوینت     تو امضات بنویس متاهل و متعهد من غیرتی ام😒😒

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 جونننننن نن  

من شبیه هندی هام😆😆😆😆😆همه عاشق ام میشن

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 جونننننن نن   من شبیه هندی هام😆😆😆😆😆همه عاشق ام میشن

عههه روسری تو بکش جلو ببینم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم بچه صاحاب داره هاااا @دلوینت     تو امضات بنویس متاهل و متعهد من غیرتی ام😒😒

😐😐😐😐😐😐😐😐

تا نزدم سیاه و کبودت نکردم از جلو چشام خفه شو😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

برو هر وقت به سن قانونی رسیدی بیا🙂😝😘😅

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
😐😐😐😐😐😐😐😐 تا نزدم سیاه و کبودت نکردم از جلو چشام خفه شو😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 برو هر وقت به ...

ما با هم ازدواج کردیم

کودک همسری😐😐😐😐😐😐

حالا 😒😒😒😒

حسود.چدنی#  

حالا 😒😒😒😒 حسود.چدنی#  

الان تو شوهر اونی یا اون شوهر توئه؟😐

الان تو شوهر اونی یا اون شوهر توئه؟😐

من شوعر اونم اون زنمه