2777
2789
عنوان

دمنوش هاي مناسب براي pco

131 بازدید | 8 پست

اين دمنوشا رو تو سايتاي خارجي پيدا كردم گفتم به شمام بگم اگه كسي اين مشكلو داره استفاده كنه

نعناع: اينو خودم يه ماه خوردم واقعا نتيجه داد ولي تنبلي كردم ادامه ندادم

ريشه شيرين بيان: واسه كسايي كه فشار خونشون پايينه خيلي مناسبه. بيشتر از يه فنجون در روز مصرف نشه

گل صدتوماني سفيد: ميتونين به مقدار مساوي با ريشه شيرين بيان مخلوط كنين و مصرف كنين

گزنه

ريشه قاصدك: برا كبد خيلي خوبه

دارچين

پنج انگشت: قرص و قطرشم هست اسمش ويتاگنوسِ

ريشي قرمز: يه مدل قارچه كه فك نكنم تو ايران باشه

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نعنا چه جوری دمنوش درست میکنی باهاش

خودم شاخه اي خشك كردم پودرش نكردم. يه شاخه رو ميذارم تو ليوان اب جوش ميريزم روش سرشو ميذارم يه ربع ميمونه بعد ميخورم با عسلم خوبه بخورين

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
Pcoچیه؟درموردش توضیح میدید؟

تخمدان پلي كيستيك

موي زائد، ريزش مو، پريودي نامنظم و دردناك، جوش صورت، افسردگي و خستگي مفرط... از علائمشه  

از کجا باید متوجه بشیم؟

اين علائمشو اگه داري برو دكتر ازمايش خون و سونو كه بدي مشخص ميشه