2777
2789

بچه ها، نوزادايي ك تووي دستگاه بودن ايا از نظر مغزي هم بررسيشون ميكنن؟يني اگه خداي نكرده مشكوك باشن ميگن درسته،؟

صد در صد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میشه جواب بدی؟؟بار اول مثبت شد ivfتون؟؟اینک قبلش و بعدش چیکار کردید؟؟

اره عزيزم بار اول مثبت شد،

قبل از انتقال كار خاصي نكردم فقط سعي كردم رحمم رو گرم نگه دارم 

شيره انگور خوردم ،انجير خشك خوردم

سعي كردم لبنيات خيلي كم بخورم ،يه دو سه بارم زير شكممو با روغن سياهدونه چرب كردم

بعد از انتقال از همون روز نشاسته تووي اب سرد حل ميكردم تا يك هفته صبحا ناشتا ميخوردم،ماهيچه ميخوردم،كلا چيزايي ك نشايته داره،سالاد الويه 

شير سويا ميخوردم،از دسشويي فرنگي استفاده ميكردم،و كاملا زندگي قبليمو ادامه ميدادم،فكر منفي نميكردم

اره عزيزم بار اول مثبت شد، قبل از انتقال كار خاصي نكردم فقط سعي كردم رحمم رو گرم نگه دارم  شي ...

اهان ...موقع انتقال دادن تا چقد رو تخت دراز کشیدین؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اهان ...موقع انتقال دادن تا چقد رو تخت دراز کشیدین؟؟

من چون از شهرستان رفته بودم تهران فقط روز اول دراز كشيدم پس فرداشم سوار هواپيما شدم كل دو هفته هم همش بيرون بودم

فقط دسشوويي فرنگي استفادع كردم 

حموم چندروز نرفتم 

من چون از شهرستان رفته بودم تهران فقط روز اول دراز كشيدم پس فرداشم سوار هواپيما شدم كل دو هفته هم هم ...

ممنون عزیزم الهی خوشبختیشو ببینی .برا منم دعا کن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
فداتشم عزيزم،ايشالا ب زودي بياي خبر خوب بدي،فقط استرس نداشته باش

سلام دوست عزیز ان شالله هم خودتون هم کوچولون سالم باشه تو یکی از پستاتون در مورد شنوایی بچتون گفتید لطفا بگید شنوایش خوب شد؟کی بردید abr? واکنشش به صداها تو بیداری کی بود؟