2777
2789

خودم نشده این آقای امیر عباس گلاب بخونه رو مخم نره 

نمیدونم چرا صداش اعصابمو بهم میریزه

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 

هایده😷

صداش یجوریه سرگیجه میگیرم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

اونایی که ناله میخونن

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا هستن الان زیاد حضور ذهن ندارم مثلا مجید خراطها 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

تتلو

۲۵ باندم صدا زنه ی مدت رو مخم بود میشنیدم کهیر میزدم😅

ی سریای دیگه هم هستن ک اسمشون یادم نمیاد

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
هایده ک عشقه 😄

😂خخخ نمیدونم چرا انقد صداش سوهان روحمه

با احمدآزاد و آخ آخ جواد یساری یعنی من اینارو گوش بدم پاچه همه رو میگیرم بس که رو مخن

درکل همش ترکیه ای گوش میدم😜

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
تتلو ۲۵ باندم صدا زنه ی مدت رو مخم بود میشنیدم کهیر میزدم😅 ی سریای دیگه هم هستن ک اسمشون یادم نمی ...

خخخخ تتلو حالا صداش برعکس همه چیش خوبه😄👌

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 

حجت درولی

نمیدونم درس نوشتم یا ن 😂☝🏻

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
هایده😷 صداش یجوریه سرگیجه میگیرم

دختر من با صدای هایده میخوابه😂😂

هر وقت خوابش میاد گوشیمو میده مامان آهنگ نوژی بذار

(از رژ لب قرمزش خوشش میاد)

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین