2777
2789
عنوان

بازسازی خونه

389 بازدید | 45 پست

خانومایی که خونتون بازسازی کردین دادین برامون کناف وکاغذدیواری کن بهمون گفتن یک هفته ای الان یکماه وخورده ای شده هر زدزمیگن فردا تمومه خسته شدم ننی دونم چیکار کنم رفتم دسدم خونم کثیفه ظرفامو کارگرا بردلشتن سینک ظرفشوییم همه پشه زدع بود پر ظرف وآشغال دیشبم یکساعت رفتم لونجا فقط تمیز کردم ظرف شستم بهشون میگم میگن وظیفه ما نیست نوکرت نیستیم کارگرا خوردن ما که نخوردیم تازه میگن غذاشونم با شماست ولی ما بهشون دادیم بهشگفتم خب ما داریم بهتون پول میدیم میگه غذاهم باید بدید به خدا خستم کردن واقعا حق با ایناست ؟🥺چیکار کنم کارشونو تموم نمی کنن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو جدی برخورد کنه یعنی چی اینقدر لفتش میدن

شوعرم میگه خودت اینارو آوردی زن وشوهرو خودت می دونی من بیام دعوا می گیرم دخالت نمی کنه زنش خیلی پرروعه شوهرشم زبون باز نمی دونم چیکار کنم

وا کنگر خوردن مگه کتبی قرارداد ننوشتین؟ 

قرارداد نوشتیم ولی ننوشتن کی تحویل میدن هی خواستن بتویسن آخرش ننوشتن

نه بعضیاشون خیلی بی وجدانن ،اونا ک دارن پولشون رو میگیرت وظیفه خودسونه تمیز کردن و غذاشون

زنش دومتر زبون داره طلبکاره همش میخواد دعوا بگیره چه غلطی کردم آوردمشون

ما دوسال پیش تو خونمونو تغییر دادیم خداشاهده پیر شدیم بااینکه کارگرای شوهر خودم بودن...یعنی کابینت س ...

خیلی اذیت می کنن می دونستم عمرا نمیکردم اینکارو

شوعرم میگه خودت اینارو آوردی زن وشوهرو خودت می دونی من بیام دعوا می گیرم دخالت نمی کنه زنش خیلی پررو ...

خودت برخورد کن یه بار سفت و سخت بگو زودتر تحوبل بدید اینجور جماعت کلا لفت میدن شمام چیزی نگی هیچی دیگه

غذا چی میدی بهشون؟

💙کنکوری1400✌🤓

دقيقا با مام اينطوري كردن بجاي يه هفته دو ماه الافمون كردن 

يخچالم كشيده بودن اينور اونور جلوشو كوبيدن نميدونم كجاها معيوبش كردن از چند جا

ولي خب غذا نميخواستن فقط يبار ظهر داشتن كار ميكردن عذا دادم

بقيه وقتا يطوري ميومدن ميرفتن بعد ناهار يا ميومدن يا قيل ناهار ميرفتن

ميوه و چايي ميدادم

زنش دومتر زبون داره طلبکاره همش میخواد دعوا بگیره چه غلطی کردم آوردمشون

میگم ،خیلی پروون ،مگه داره مجان کار میکنه اصلا وظیفه ای نداری در قبالشون از اول باید کارگر درست و حسابی میوردی،

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....