اگه مستقل هستیم و وابسته نیستیم دیگه چرا انقدر باید مهم باشه برامون کی میاد و کی میره در آمریکا... اگرم موثره و بدبختیامون عاملش اونجاست پس حرفامون فقط در حد شعاره
عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد.......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🔻ترامپ یا بایدن ؟!!🔸گویند ، مردی دو دختر داشت ؛یکی را به کشاورز و دیگری را به یک کوزه گر شوهر داد...چندی بعد همسرش به او گفت :ای مرد به خانه دخترانت برو و احوال آنها را جویا شو !مرد نیز اول به خانه کشاورز رفت و جویای احوال دخترش شد ؛ دخترک گفت که زمین را شخم کرده و بذر پاشیده ایم اگر باران ببارد خیلی خوبست اما اگر نبارد بدبخت می شویم .سپس مرد به خانه کوزه گر رفت، دخترک گفت کوزها را ساخته ایم و در آفتاب چیده ایم اگر باران ببارد بدبخت می شویم و اگر نبارد خوبست.مرد به خانه خود برگشت ، همسرش از اوضاع پرسید ، مرد گفت:چه باران بیاید و چه باران نیاید ما بدبختیم!!!😄حالا چه بایدن بیاد چه ترامپ در هر صورت بدبختیم 😀پراید هم همون قیمت می مونه 😁😁😁
میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُآنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِتوست نه در حدِ بندگیِ من 《و خدایی که به شدّت کافیست》🙏