2777
2789
من که وزن بچه ام ۲۸۰۰ بود 😒 اگر بعد عمل درست مراقبت کنی عود نمیکنه اگر هم برگرده کمی برمیگرده ولی ...

دوستان عزیزی که میخواین زایمان طبیعی داشته باشید اگر میخواین بعد زایمان دچار افتادگی رحم و مثانه نشید و مثل من کارتون به عمل نکشه ،

حتما قبل بارداری و در زمان بارداری ورزش کنید.

عضلات لگن باید قوی باشه. 

در زمان بارداری مواظب وزن خودتون باشید. نزارید چاق بشید و تحرک داشته باشید. تمرینات لازم دوران بارداری مثل تنفس و ... را انجام بدین.

مراقب باشید به خصوص ماه آخر نباید زیاد نزدیکی داشته باشید تا خدای نکرده کیسه آب پاره نشه و زایمان زودرس نگیرید ، استرس نداشته باشید و ...

من زایمان اولم طبیعی بود هفته ۳۶،  درد نداشتم. آمادگی برای زایمان نداشتم و کیسه آب پاره شد ... زایمان سخت و بدی داشتم. در سن ۲۶ سالگی بعد زایمانم به افتادگی رحم دچار شدم 

بارداری دوم دوقلو بود (همسان) که به خاطر همین افتادگی و ضعیف بودن عضلات لگن سقط شدن هفته ۱۶

بارداری سوم باز هم زایمان زودرس و وزن بچه ۲ کیلو که سزارین شدم. 

و بعد هم عمل سخت افتادگی که از زایمان و سزارین خیلی سخت تر هست ..

زایمان طبیعی خوبه اما به شرط مواردی که در بالا گفتم.

موفق باشید. 😊

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کگل هم کارمیکنی؟ افتادگی مثانه من شدید نیست امیدوارم بالیزر درمان شه. الان کگل میرم همش به امیدا ...

بله کگل رو قبل عمل انجام میدادم ولی فایده نداشت

ببین دوست عزیز کسانی که افتادگی پیدا میکنن در واقع عضلات کف لگن شون شل میشه که این باعث میشه هم کلون ، هم مثانه و هم رحم به سمت پایین بیاد. یکی از عوارضش یبوست هست ! چرا ؟ چون کلون از وضع طبیعی خودش در میاد و یبوست و شقاق و ... ایجاد میشه یعنی علت یبوست همین افتادگی هست. دوم کنترل درستی روی ادرار نداری چون مثانه هم افتادگی پیدا میکنه ، سوم رحم میاد پایین و گشادی و.اژن ... 

یعنی به خاطر یک زایمان طبیعی کلی ناقص میشه آدم

دوستان من بازم میگم ،

زایمان طبیعی عالیه اما با شرایطی که در کامنت قبلی گفتم. 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

بچه ها کسی دکتر خوب واسه لابیاپلاستی میشناسه ؟توروخدا اگه واقعا کارشو قبول دارین بگین ذله شدم بس که از این اون تبلیغ دیدم

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
دلیل افتادگی شما زایمان بود؟ یابارسنگین ویبوست واینام عاملش بود؟ 

فقط و فقط زایمان سختی که داشتم چون تازه رفته بودم هفته ۳۶ و موقع زایمانم نبود، کیسه آب کمی سوراخ شده بود سریع رفتم بیمارستان دولتی نزدیک خونه و اورژانسی زایمان کردم ، با آمپول فشار و برش زیاد ، دکتر خودم که بیمارستان خصوصی قرار بود پیشش زایمان کنم و بعد زایمان رفتم پیشش (روز دهم) خیلی عصبانی شد و ناراحت و گفت : دانشجو بودن و ناقصت کردند و نباید زایمان میکردی ، اون مقدار ترشح کیسه آب اصلا مهم نبوده و باید استراحت میکردی ! مایعات و سرم میگرفتی و ..،

من نرفته بودم بیمارستان که زایمان کنم ولی از شانسم اینجوری شد دیگه 😢

راستی بچه ها این روش جلوگیری که دستگاه تی مانند میذارن تو رحم خوبه؟ آی یو دی اگه اشتباه نکنم ...

به اکثر خانم‌ها که میسازه، من پارسال گذاشتم. اولش کمی عوارض مثل خونریزی زیاد و کمردرد و .. داره ولی خوبه چون بهترین و مطمئن ترین و کم عارضه ترین روش جلوگیری هست. نوع مسی آی یودی بهتره...

شما هم دلایلی برا خودتون دارین درسته ..ولی من و همسرم همیشه ۳تا بچه رو دوست داشتیم ...گلم تا یه ساعت ...

عزیزمی زنده باشن الهی😘 ببخش ک میپرسم دوتاسوال ذهنمومشغول کرد.میخام ببینم طرزفکرمن دچارمشکل یانه؟؟؟درامدماهانتون چقده ک اینقدامیدوارین؟!واقدامی برای پسردارشدن نکردین؟

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
عزیزمی زنده باشن الهی😘 ببخش ک میپرسم دوتاسوال ذهنمومشغول کرد.میخام ببینم طرزفکرمن دچارمشکل یانه؟؟؟د ...

وضع مالی مون خوبه ..خونه داریم مغاژه و یه طبقه شو اجاره دادیم ..من و هپسرم هردوماشین داریم ...درامدش هم خدارو شکر خوبه ...منم خیلی خیلی به شرایط ها میسازم یعنی اگه دورانی بیاد که پول نیست با شرایط سازگارم ..ولی خدا روزی منو بچه هامو همیشه میده ...برای پسردار شدن هم نه رژیم رفتم نه ای وی اف کردم .چون عقاید من و همسرم اینه که اگه در مصلحتمون باشه خدا میده ...

امروزم فهمیدیم یه فرشته به فرشته هامون اضافه شد ...همسرم بیشتر از ما خوشحال شد .اونقد امروز برامون خوش گذشت که مثل رویا بود ..ان شالله خوشبختی و روزی و برکت رو برا همه میخوام😚😍

اگه بازم خواستی سوال بپرس جواب میدم مشکلی نیست 

ولی نفهمیدیم چرا گفتین طرز فکر من مشکل داره یانه مگه شما چحوری فک میکنین

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
جنین تو واژن رشد میکنه😆😆😆😆

منظورم بد گفتم منظورم بافت داخلی واژنه که جنین قرار میگیره
آیا بافت واژن از درون هم در سزارین شلی پیدا نمی کند پاسخش اینست که خیر این شلی به علت کشش لیگامان ها مخصوصاً لیگامان ساکرواسپینوس (خاجی-خاصره ای) است و در هر دو روش زایمان سزارین و طبیعی به یک فرم می باشد.
آنچه که ما در سزارین مشاهده می کنیم از بیرون است که صدمه ای نخورده است و آنچه که ما از بیرون مشاهده می کنیم نمی تواند تعیین کننده میزان تنگی واژن باشد.

شوهر من تنگ دوسداره میترسم بعد زایمان بخوره تو ذوقش

خخخ عزیزم کدوم‌مرد تنگ دوست نداره اولا که ساختار واژن طوریه که بعد یه مدت از زایمان برمیگرده به حالت قبل اونم بستگی به زایمان داره که راحت بوده باشه اونایی که میگن گشاد شده وتغییر شکل پیدا کرده معمولا زایمان سخت داشتن تو این موردم دکتر وماما خیلی مهمن که تو‌کارشون چقد خبره باشن ثانیا گیریم یه مقدار هم این چیزایی که میگن بشه دیگه وقتی بچه میخان چه زن چه مرد باید این موردم بپزیرن مثل همه چیزای دیگه که با اومدن بچه تغییر میکنه و میپزیریم