2777
2789
منم حلقوی بودم یا باید عمل کنی یا بچه طبیعی به دنیا بیاد

خب من برام سوال پیش اومده

اولین رابطه بعد ازدواجم خونریزی نداشتم

اگه بچه هم سزارین شم 

ینی همینجوری بکارتم سر جاشه؟؟؟

واس من که نموند تازه من برای اطمینان یه روغن دستسازم گرفتم واسه لاغری شکم پهلو ..شکمم الان چسبیده به ...

چ کردی من الان یکم شکم دارم تازه پهلوهامو دارم اب میکنم نمیخوام باز بعد زایمان بیاد سراغم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من برام سوال پیش اومده اولین رابطه بعد ازدواجم خونریزی نداشتم اگه بچه هم سزارین شم  ینی ه ...

عه منم حلقوی بودم ...سزارینم شدم ک😶

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
دکتر رفتی که گفت حلقوی هست منم رابطه اول خونریزی نداشتم نمیدونم از منم اینجوری بوده یا دلیل دیگه دا ...

آره من رفتم دکتر،حلقوی ارتجاعی

حتی بعد چند ماه از ازدواجم گذشته بود 

باز رفتم دکتر بهم گفت حتی آسیب دیده هم نیس بکارتت 

نمیدونم سر در نمیارم😅

چ کردی من الان یکم شکم دارم تازه پهلوهامو دارم اب میکنم نمیخوام باز بعد زایمان بیاد سراغم😐

خودش به سرعت داشت اب میشد منم یه روغن لاغری زدم زودتر به نتیجه رسیدم ...حتی اگه نمیزدم هم بازم خودش کوچیک میشد

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
خب من برام سوال پیش اومده اولین رابطه بعد ازدواجم خونریزی نداشتم اگه بچه هم سزارین شم  ینی ه ...

آره عزیزم پاره نمیشه 

من بدبخت تو زایمان پاره شد هفده تا بخرم خوردم الانم تنگه  تو رابطه خیلی اذیت میشم

کاربری چهارم                          هفده سال پیش بین خرید گوشی لمسی که تازه مد شده بودو تختخواب من تخت خوابو انتخاب کردم چون دلم زندگی و عشق و دوست داشتن میخواست ،نه کامپیوترو دوست داشتم نه گوشی نه بلوتوث نه کلیپ نه عکس نه فیلم ، من مجازی رو نمیخواستم من واقعیتو با خوبیها دوست داشتم چون احساسی و واابسته بودم اما ده سال بعد بالاخره دوتایی با چه شوقی گوشی خریدیم، با اومدن تلگرام ، واتساپ و اینستاااااا تو  باخیانتات ذاته واقعیتو نشون دادی، حس کردم ، باور کردم بعد ازون سرو صدا ها و دعواهایه شدید  تحقیر شدم  خورد شدم، حس کردم بازی خوردم، بچه رو وسیله زجرکش کردن من کردی  به خاطر بچم باید شاد بودم و میخندیدم و زندگی میکردم دو سال طول کشید تا سرپا شدم  اما شما رو از توی خونه ی دلم و قلبم انداختم بیرون، گذشت تا امروز من زنی شدم مستقل محکم و قوی ،سخت بود اما تونستم ، همه ی برنامه هایه موبایلو یاد گرفتم اما درست ازش استفاده میکنم به شما بارها گفته ام برو همه ی پولها و اموال را هم  بردار فقط برو بزار یه صبح که بلند میشم شمارو نبینم و از ته دل دوباره بخندم مگر چند بار زندگی میکنم اما شما مرا رها نمیکنی باشه این نیز بگذرد، میدانم گوشیم راپنهانی برمیداری حرفایه دلم را میخوانی پس بخون شما جوونیه منو به لجن کشیدین قطعا اگر عمرمن به این دنیا باشد پیری شما را به لجن خواهم کشید ، اما بدون شاید هیچ کس به اندازه ی من از اومدن فضایه مجازی خوش حال نیست  زندگی را به کامم زهر مار کردی  اما بهتر ازین بود که تو پیری میفهمیدم بهم خیانت کردی و اتش میگرفتم و کاری از دستم بر نمیامد پس خدایا بازم شکرت الان حداقل احساسم بزرگ ترین سرمایه ام را خرجت نمی کنم ارزوی بوسیدن و دوست داشتنت را تا ابد به دلت خواهم گذاشت 💏 💑  خانومی که امضامو میخونی من راز دلمو فقط برا این نوشتم که گذشتم  یادم نره و از یه سوراخ ده بار گزیده نشم ،پس ممنون میشم که به خاطر امضام منو لایک نکنین و سوال نپرسین چون دوست ندارم هر روز برام یاداوری بشه🌹
عزیزم منم حلقوی هستم،اولین رابطه هم خونریزی نداشتم  شما هم اینجوری بودی؟ برا منم با زایمان از ...

اره منم اصلا خونریزی نداشتم. نمیدونم عزیزم شاید بدن شما با من متفاوت باشه ولی من چیزی که خودم تجربه دارم تغییر زیادی نکرده واقعا.ولی شما اگه میخواین اصلا تغییر نکنه سزارین کنین ‌که خیالتون راحت باشه.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
آره من رفتم دکتر،حلقوی ارتجاعی حتی بعد چند ماه از ازدواجم گذشته بود  باز رفتم دکتر بهم گفت حت ...

رفتی دکتر چی گفتی 😑

اخه برام سوال شده میخام برم ببینم از من چجوری بوده

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
آره عزیزم پاره نمیشه  من بدبخت تو زایمان پاره شد هفده تا بخرم خوردم الانم تنگه  تو رابطه ...

من اینقدر میترسم از طبیعی 

همون سزارین بهتره،نه؟؟

راستی شما نگفتی اولین رابطه هم شما مثل من خونریزی نداشتی ؟؟

رفتی دکتر چی گفتی 😑 اخه برام سوال شده میخام برم ببینم از من چجوری بوده

عزیزم برا من داستان شد خون نیومدنش،برا بستن دهن رفتم ،ک حتی بهم گفت با اینکه ازدواج کردی آسیب هم ندیده